[Çözüldü]Unity Masa üstünde Uç Birim

Başlatan CASPER TWETİ, 04 Mart 2012 - 21:00:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CASPER TWETİ

Ubuntu da yeniyim ve tam olarak kullanamamaktayım. Sorunlarımı çözmek için araştırdığımda hep uç birime yönlendiriliyorum ama yerini bulamadım. Yardımcı olursanız Ubuntuyu deneyebileceğim. :-\

if

@CASPER TWETİ, ctrl+alt+t ile uçbirimi açabilirsiniz. Ayrıca unity paneldeki ubuntu simgesine tıklayıp ya da süper tuşuna basıp açacağınız menüye uçbirim/terminal yazıp da açabilirsiniz.

DoGuKaN

Aslında bu başlıkta güzel bir noktaya değinilmiş. Sorunları çözerken herkesten konsol komutu girmelerini veya konsoldan alınan çıktıları buraya geçmelerini istiyoruz fakat şu konsol/uçbirim/terminal vb. isimler verilen zamazingonun ne olduğunu, nasıl çalıştığını, ne işe yaradığını, açıklamıyoruz hiç. En kısa sürede ilgili Wiki sayfasına yeni kullanıcıları bu yönde aydınlatacak eklemeler yapalım :)

zeitgeist

Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

CASPER TWETİ

Alıntı yapılan: if - 04 Mart 2012 - 21:04:46
@CASPER TWETİ, ctrl+alt+t ile uçbirimi açabilirsiniz. Ayrıca unity paneldeki ubuntu simgesine tıklayıp ya da süper tuşuna basıp açacağınız menüye uçbirim/terminal yazıp da açabilirsiniz.

Çok teşekür ederim kaç gündür synaptic paket yöneticisini de arıyordum bu yolla onu da buldum ellerinize sağlık
Artık denemeye geçebilirim... :)

if