[Çözüldü] Unity Dash'ta daha önce açtığım belgelerin listelenmemesi için?

Başlatan syoxn, 04 Mart 2012 - 19:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

syoxn

Dashta herhangi bir program yada belge aratmak istediğimde daha önce açmış olduğum tüm belgeler listeleniyor  - tehlikeli tehlikesiz:) -
Gnomedayken enson açtıklarım hatırlanmasın gibi * bir şey vardı ama unityde çözemedim olayı?

ebubekirs

Buraya bir göz atın.

12.04'te bu seçenek sistem ayarlarında geliyor, 11.10 için de ppa ekleyerek aynı özelliğe sahip olabilirsiniz.
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

heartsmagic

Forumda vardı bu konu aslında, @ebubekirs'nin verdiği yerden 11.10 için olan öneriyi buraya geçelim:

sudo add-apt-repository ppa:zeitgeist/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get upgrade
zeitgeist-daemon --replace
sudo apt-get install activity-log-manager

Ardından Unity seçkesinden (menü) "activity log manager" diyerek aratır, uygulamayı açarsın. Ayarları az çok bakınırsan anlarsın, fakat belirtmiş olayım dili İngilizce çünkü.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

syoxn

syoxn

11.10 kurduğumdan beri yaşadığım bir sıkıntı var;
Terminalden birşeyler kurmaya kalktığımda bir yerlerde hep şuna benzer birşeyler çıkıyor:

N: Ignoring file 'awn-testing-ppa-oneiric.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension

Sorun neden kaynaklanıyor?

Düzenleme Notu: Komut ve çıktılarını code etiketi içerisinde veriniz.

if

@syoxn, o hatayı girip arama yaparsanız forumda çözümü var. Diğer mesele ne oldu?

syoxn

Alıntı yapılan: if - 08 Mart 2012 - 21:53:37
@syoxn, o hatayı girip arama yaparsanız forumda çözümü var. Diğer mesele ne oldu?
Girdiğim her kodun sonunda bunun gibi enaz 10 satır hata verdi ama program kuruldu.
Fakat şöyle birşey var, eskiye dönük kayıtları silmiyor. Tarih aralığı filan giripte sil desem bile daha önce dash a yerleşmiş açılan dosyalar hala yerinde duruyor.

heartsmagic

Ben deneme yaptığımda sorunsuzca temizlemişti her şeyi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

syoxn

Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra temizlenmiş hali geldi.
Yardımlar için teşekkürler...

burk

@synox konuyu açtığınız başlığa etiketlemeyi yapmanız gerekiyordu. :) Ancak etiket için yine de teşekkürler. :) Bu defa ben değiştiriyorum ve konuyu kilitliyorum.