[Çözüldü]Hangi Flash Player

Başlatan Rauros, 28 Şubat 2012 - 18:59:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rauros

Herkese iyi günler bir sorum olacaktı ben bir Chromium kullanıcısıyım.Ubuntu yazılım merkezinde şu anda 2 tane Flash Player var sizce hangisi daha hızlıdır daha stabildir bilginiz varsa paylaşabilirmisiniz teşekkürler

[eklenti yönetici tarafından silindi]

decent

@rauros,
Flash paketini ayrıca yüklemeye gerek yoktur.

Kullandığımız Ubuntu türevine göre aşağıdaki paketi yüklemek yeterlidir:

sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras

Kullandığımız masaüstüne göre paketin ismini, xubuntu-restricted-extras, kubuntu-restricted-extras, lubuntu-restricted-extras olarak değiştirebiliriz.

Rauros

Bu ubuntu kısıtlı ilaveleri ile aynı işi görüyor değil mi ?

if

decent

Ubuntu kısıtlı ilaveler: ubuntu-restricted-extras

Rauros

Ubuntu kısıtlı ilaveler daha önceden kurulu olmasına rağmen kurulucak 4 paket daha buldu ilginç neyse konuya dönecek olursak biliyorum Flash paketini ayrıca yüklemeye gerek olmadığını ama yinede Yazılım Merkezinde Flash Player in 2  farklı sürümü olması kafa karıştırıyor

altintasi

Ben de Ubuntu Kısıtlı İlaveleri'ni yüklediyseniz gereği yok. Ben de görmüştüm ama yüklediğim için ilgilenmedim.

Adobe Linux üzerindeki Flash desteğini çekeceğini açıkladı. Artık sadece Chrome üzerinden bir eklenti aracılığıyla geliştirilecekmiş. Mevcut sürüme yama yapılmaya devam edilecek ama özellik eklenmeyecek. (Beklenen son..)
Bilemiyorum Altan, bilemiyorum...

Rauros

Bende görmüştüm o desteğini çekeceğini haberini ayrıca o haberin yorumlarını da gördüm kimseninde fazla  umrumda değil   :D herkes html5 in en kısa zamanda geliştirilmesi gerektiğini söylemiş.Chrome üzerinden bir eklenti mi ? bu Chromium için de geçerli olur mu acaba ?

altintasi

@Rauros Chromium için de geçerli olduğuna dair dedikodular okudum ben de. Ama olmaması için bir neden yok..
Bilemiyorum Altan, bilemiyorum...

if

Konu dağılmadan çözüldüyse kilitleyelim.