chromium angry birds oyununda ses gelmiyor

Başlatan xghostxd, 27 Şubat 2012 - 20:59:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xghostxd

ubuntu 11.10 üzerinde google chrome kullanıyordum.chromium a geçmeye karar verdim.fakat chromium da angry birds oyununda ses gelmiyor.sürümden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm bugün 17. sürüme geçti hala aynı.chrome da ise hiç öyle bir problem yok.herkeste olan genel bir problem mi? ve çözümü var mı?

furkankalkan

Bende öyle bir sorun olmadı hiçbir zaman. Oyun açık olduğu zaman ses ayarları > açık uygulamalar da chromium adı var mı ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

xghostxd

Alıntı yapılan: dewilman - 27 Şubat 2012 - 21:07:21
Bende öyle bir sorun olmadı hiçbir zaman. Oyun açık olduğu zaman ses ayarları > açık uygulamalar da chromium adı var mı ?

hayır yok.chrome web mağazası üzerinden başka uygulamalarda denedim onlarda ses geliyor.ama angry birds te gelmiyor.

heartsmagic

Chrome'a ait Flash dosyasını Chromium'a yedirmeyi denedin mi?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

xghostxd

Alıntı yapılan: heartsmagic - 28 Şubat 2012 - 17:04:03
Chrome'a ait Flash dosyasını Chromium'a yedirmeyi denedin mi?

o nasıl yapılıyor bilmiyorum ama flash ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü angry birds flash kullanmıyor.

heartsmagic

xghostxd

Alıntı yapılan: heartsmagic - 28 Şubat 2012 - 17:14:25
Ne kullanıyor kendisi?

bildiğim kadarıyla html5 ile çalışıyor.
linkide bu. http://chrome.angrybirds.com/ bu linkle kurmadan firefox ile denedim ondada ses geldi.

heartsmagic

HTML5 ise değişir tabi olaylar. Şu an ilk elden deneyemiyorum ne yazık ki. Chromium sürümü kararlı olan değil sanırım. Bu sürüme sahip olanlar bir deneyip bakabilirler duruma.

xghostxd

Alıntı yapılan: heartsmagic - 28 Şubat 2012 - 17:31:02
HTML5 ise değişir tabi olaylar. Şu an ilk elden deneyemiyorum ne yazık ki. Chromium sürümü kararlı olan değil sanırım. Bu sürüme sahip olanlar bir deneyip bakabilirler duruma.

Depodan kurdum.Chromium 17.0.963.56 (Geliştirici Derlemesi 121963 Linux) Ubuntu 11.10 sürümünde.genel bir sorunsa zaten kafama takmayacağım ama sorun sadece bendeyse düzeltmek isterim.