intel onboard 945gma paylaşımsız yapabilme ?

Başlatan EcU, 15 Şubat 2012 - 08:39:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

EcU

öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim bu konu ile araştırma yaptım windows çapında ama tek çözüm bios olduğunu anladım yalnız benim biosumda chipset advance menüsü mevcut değil bu ayarda oradan yapılıyormuş lakin linux altınta belki farklı bir çözüm olabileceğini düşündüm eğer yardımcı olursanız sevinirim iyi günler... ::) 

altintasi

@EcU bu kartın paylaşımsız yapılabileceğini bilmiyordum. Bunu neden yapmak istiyorsun? Ram kullanımını engellemek mi amacın?
Bilemiyorum Altan, bilemiyorum...

EcU

ekran kartı 256 mb bellek yalnız ben counter strike oynamak isterken fpsm normalde 100 oluyor ama bundan dolayı fps 30-40 arasına düşüyor bunun sebebi olarakta böyle bir sonuç buldum fakat bunun faydası veyahut zararı hakkında hiç bir fikrim yok ?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 15 Şubat 2012 - 14:04:12

birde söylemeyi ubuttun ben ubuntu 10.04 kullanıyorum aslında kullanımı rahat ama böyle bir değişiklik yapsam dahda rahatlar mı kulanımım yani compiz özellikleri aktifken hafifi kasılma oluyor bazen bunuda ortadan kaldırabilirmiyim? compizi kapamadan

altintasi

Üzerinde oynanmış BIOS'lar var. Fakat genelde önerilmiyor dizüstü bilgisayarlarda. BIOS güncelleme için ise BIOS üreticinin adı ne?
Bilemiyorum Altan, bilemiyorum...

EcU

phonex bir kere update yaptım bios çipini yakmıştım Allah'tan garantisi vardı.jkyhkphu