[Çözüldü] Update sorunu

Başlatan darkmaster, 02 Eylül 2008 - 12:14:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

darkmaster

öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşlar. benim sorunum bugün yayınlanan iki güncelleme ile alakalı. e2fsprogs ve initscripts güncellemeleri. ben bu iki güncellemeyide kuruyorum hehangi bir hata almadan ama ikisi de hala güncelleme bölümünde duruyor hiç kaybolmuyor ve güncelleyici bana sürekli yeni güncellemelerin olduğunu bildiriyor. açıyorum bu ikisi çıkıyor karşıma yine. baya bişiler denedim ama bi çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

atomkarinca

Güncellemeyi Synaptic Package Manager'dan yapmayı denedin mi?

erginemr

Bu Hardy'de Türkçe dil ayarlarından kaynaklanan bir hata ve ne yazık ki gün itibariyle henüz çözülmedi.

Sorunun geçici çözümü için:
http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=948.msg8843#msg8843

darkmaster

tamam arkadaşlar çözdüm olayı güncelleme isticek eski bir prg yükleyin sonrasında güncelleme yöneticisinde yeni güncellemeler çıkıyor ve bu bahsi geçen iki arkadaş birdaha geri dönmemek üzere gidiyorlar :D

erginemr

İnşallah dediğiniz gibidir, ama bu sorun öyle kolay kolay gidecek cinsten değil. Bir sonraki güncellemede yine hortlayabilir, benden söylemesi...  :o  ;)

darkmaster

bende şu an tekrar hortlıcakmı diye denemeler yapıyordum daha hortlatmayı başaramadım. en azından 30 kez reboot ettim başka bişiler yükledim güncellemeri denetledim ses seda yok bizimkilerden. bi ara yine görünürlürse yazarım çözülemiyor olarak deiştiririz konunun başlığını :)