Android ve DroidMote Client

Başlatan Ozmo, 08 Ocak 2012 - 13:18:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozmo

Aequitas

İyi ama bildiğim kadarıyla televizyonlarda Ubuntu çalıştırabilecek kadar güçlü işlemci ve bellek bulunmuyor. Bu eleman bunu nasıl çalıştırmış. Yani ne bileyim, bendeki Samsung Led televizyonda bile kendi internet erişim kısmını açtığımda bile kumadadaki tuşa bastıktan birkaç saniye sonra işlem yapıyor. Yanılıyor muyum yoksa?

Bir saniye.. Bu farklı bir olay. Eleman Ubuntu'yu televizyona yüklememiş ki. HDMI girişi ile bilgisayarını televizyona bağlamış..
Alıntı YapFrom today you can control an Android tablet or phone with another Android device with DroidMote Client and DroidMote Server.
I have developed this two applications for remote control the Transformer when is attached to the tv via hdmi with my android phone galaxy s.
I tested it with various android tablets and phones and it work very well.

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

Ozmo

bytan

Alıntı yapılan: Ozmo - 08 Ocak 2012 - 15:53:24
bende bu siteden aldım http://ubuntugunluk.wordpress.com ben buranın yalancısıyım :)

Üzerine de biraz kendinden katmışsın. :)

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

Aequitas

2302 numaralı porttaki firewall'u kapatmamız gerektiğini söylemiş eleman. Bu işlemi nasıl yaparız?
Bir de DroidMote Server for Linux uygulamasını http://www.megaupload.com/?d=CYAHRGHN adresinden edinebilirsiniz. Ben indirdim fakat GUI yok. Sadece uçbirimden çalışıyor. Basit bir kullanım şekli var.
chmod 777 ./droidmote
sudo su
./droidmote 2302 password

Bunları yapınca uçbirimde hiçbir şey dönmüyor. Bir alt satıra geçip bekliyor öylece.

Acaba bu uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırabilen var mı?

Öfkelenmeyin.
           Hz. Muhammed (sav)

Ozmo

Alıntı yapılan: bytan - 08 Ocak 2012 - 16:50:52
Üzerine de biraz kendinden katmışsın. :)

düzelttiğiniz için teşekkürler