GTK 2.x Temaları

Başlatan halitalptekin, 06 Ocak 2012 - 15:09:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halitalptekin

Gnome masaüstünün en çok sevdiğim yanlarından birisi de çok fazla temaya sahip olmasıdır. Hayalinizde ne varsa ona hitap eden temayı eklentileri arka planları çok kısa sürede bulabiliyorsunuz. Ben tekrardan Linux'uma dönüş aşamasında olduğum için bu aralar çok fazla Linux paylaşımları yapıyorum.Bugün de birbirinden güzel temalar paylaşacağım. İndirmek istediğinizin altındaki linkine tıklamanız yeterli.

İndir

İndir

İndir

İndir

İndir

İndir

İndir

Tamamını ekleyip göz zevkini bozmak istemedim.Bütün listeyi görmek için buradaki yazıya bakabilirsiniz.

alquirel

Paylaşım için teşekkürler.
Bir bilgi geçmekte büyük fayda var.

Paylaştığınız temaların hepsi GTK 2 teması. Bilindiği üzere artık Gnome 2 yerine Gnome 3 kullanılıyor, şu an için her ne kadar Gnome 3'te GTK 2 temaları bir şekilde kullanılabiliyor olsa da asıl kullanılan GTK 3 temalarıdır.
(Konunun Gnome 2.x bölümünde açıldığının farkındayım, sadece bilgi olsun diye yazdım,çünkü yeni kullanıcılar bu ayrıntıya belki dikkat etmeyebilir.)

Ayrıca (affınıza sığınarak) "Linux Temaları" başlığı da biraz yanlış olmuş, onun yerine başlığı "GTK 2 Temaları" şeklinde düzenliyorum.