deluge vlc eklentisi

Başlatan ghostyy, 04 Ocak 2012 - 20:27:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ghostyy

iyi akşamlar arkadaşlar.
utorrentte dosyaları indirirken vlc eklentisiyle ön izleme yapabiliyoruz. Acaba bu eklenti durumu deluge de var mı ?
Yardımcı olabilir misiniz ?
Yakmadan önce yanmak lazım değil mi yeğen..............

ghostyy

cevap yok mu arkadaşlar ?

heartsmagic

Alıntı YapYou can preview, but is not Deluge that will do that. In the torrent list > right click the torrent you want to preview and select "open". If your player supports playing unfinished files it will play. It's a good idea to set Deluge to prioritize the first and last pieces of the file being downloaded.

Koyu olarak işaretlediğim şekilde deneyebilirsin. Önizleme yapan şey Deluge değil, video oynatıcısı.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ghostyy

olmadı. acaba başka torrent istemcilerinde bu özellik var mıdır ? transmission gibi ...

cerencalici

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Ocak 2012 - 13:09:15
Önizleme yapan şey Deluge değil, video oynatıcısı.

ise istemcinin ne olduğu önemli olmaz zannımca.
Deluge'yi açtıktan sonra, inmekte olan dosyaya tıklayın. Alttaki bölümde "Dosyalar" sekmesini açıp, dosyanın üzerine sağ tıklayıp "Open" deyin. Yani en azından ben böyle ön izleme yapabiliyorum.
Backspace tuşunu kırdım, mutsuzum. :S

ghostyy

tüm dedikleriniziyaptım fakat olmadı. konuyla ilgili bir resim ekleyeyim. galiba anlatmak istediğimi yanlış anlattım..

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Khan

Saf MPlayer ile önizleme yapabilirsiniz belki.

ghostyy

peki deluge için mplayer eklentisi var mı ? veya torrent inerken  mplayer ile nasıl izleyebiliriz?

Khan

Deluge üzerinden değil de, normal olarak inen dosyanın üzerine sağ tıklayıp deneyin.
Ama dediğim gibi SMPlayer, GNOME MPlayer gibi MPlayer türevleri değil; GUI'siz olan saf MPlayer ile açın.

serkanburda

Benim bildiğim kadarıyla gnome üzerinde bahsettiğiniz şekilde önizleme yapabileceğiniz bir torrent istemcisi ya da eklentisi yok. Ancak kde ortamının varsayılan istemcisi ktorrent utorrent'in yapabildiği hemen herşeyi, önizleme dahil, yapabiliyor. Sizin için bu denli önemliyse  önizleme, bağımlılıklarına aldırış etmeden kurabilirsiniz.

Ozmo

filmi nereye indiriyorsa gir klasörün içine vlc player ile video'yu aç inmiş kısmını izleye bilirsin ben öyle yapıyorum illa bir programın içinden açmak zorunda değilsin....

ghostyy

Alıntı yapılan: Ozmo - 08 Ocak 2012 - 13:22:54
filmi nereye indiriyorsa gir klasörün içine vlc player ile video'yu aç inmiş kısmını izleye bilirsin ben öyle yapıyorum illa bir programın içinden açmak zorunda değilsin....
galiba bu arkadaşımızın dediği gibi yapacağım galiba...herkese yardımları için teşekkürler...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Ocak 2012 - 09:58:55

Alıntı yapılan: Ozmo - 08 Ocak 2012 - 13:22:54
bu arkadaşımızın dediği gibi yaptım ve oldu. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sorunum çözüldü..

alquirel

Siz çözüme ulaştınız ama Deluge için VLC eklentisi sorunu çözülmüş değil ;)
Dolayısıyla etiketi kaldırıyorum ve

Alıntı yapılan: serkanburda - 07 Ocak 2012 - 17:37:31
Benim bildiğim kadarıyla gnome üzerinde bahsettiğiniz şekilde önizleme yapabileceğiniz bir torrent istemcisi ya da eklentisi yok.

burayı referans alarak konuyu kilitliyorum.