Calc'de tek calisma sayfasi yazdirma sorunu

Başlatan holywars, 04 Ocak 2012 - 15:43:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

holywars

OpenOffice'de bir türlü bulamadığım bir ayar olsa gerek; şöyle ki bir Calc (excel) dosyam mevcut ve 28 çalışma sayfasından oluşuyor ve ben sadece bir çalışma sayfasından çıktı almak istediğimde 28 sayfa da yazıcıdan çıkıyor. Ben sadece istediğim sayfanın çıkmasını nasıl sağlarım?

Bu arada OpenOffice'i Win 7 üzerinde kullanıyorum ve
1.Tüm sayfalar
2.Sayfalar
3.Seçim
seçenekleri yok, sadece kaç kopya istiyorsunuz bölümü var.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

holywars

Odur ama bu secenek yok buna benzer olarak kurulum ayarlarinda var fakat yine de butun sayfalari aliyor..

heartsmagic

Aynı yer senin de gösterdiğin yer, bölümü değişmiş muhtemelen. Bu seçenek işaretliyken de tüm sayfaları yazdırıyorsa belki ortada bir hata vardır. Başkalarından da geri bildirim gerekiyor bunun için.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Orodyn

Aynı sorunla karşılaşıyorum. Ben faturalarımı daha önce Excel ile yazdırıyordum. Her firma için çalışma sayfaları oluşturup  hangi firma için fatura basacaksam o sayfayı yazdırıyordum. Ancak Openoffice.org Calc ile bunu yapmak istediğimde üst üste tüm firmaların  faturalarını bastı. Faturayı yazdır dedikten sonra odadan çıktım. Döndüğümde çok kötü bir sürpriz oldu bu bana. Daha sonra ise ayarları kurcaladım. Yazıcı ayarından sadece seçili sayfayı yazdırma seçeneğini seçtim ama ne yazık ki aynı şekilde tüm çalışma sayfalarını yazdırmaya devam ediyor.  Mecburen Libre Office kurdum. Onunla bu tür bir sorun yaşamadım.