[Çözüldü] hardy heronda kurulum problemi

Başlatan davuthan, 26 Ağustos 2008 - 23:49:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davuthan

vmware da ki denemelerimi bırakıp ubuntuyu direk makinaya kurmaya başladım ama saat 23:33 hala kuramadım * her şey düzgün bişekilde ilerlerken error5 diye bi hata veriyor cd veya dvd problemli diyor birde hdd de problem olabileceğini söylüyor 3 tane cd yazdım 3ündede aynı problem ortaya çıktı önce dosya sisteminde bi sorun olabileceğini düşündüm birincil bölüm olarak ext3 dosya sisteminden 40 gb lık bi alan oluşturdum 10 gb ta swap alanı oluşturdum swap için sanırım biraz çok ama bi sorun olmasına karşı tedbir amaçlı olarak alanı büyük tuttum yine olmadı bu sefer gparted olması lazım yanlış yazmış olabilirim bu yazılımla bölümlendirmeyi yaptım bu seferde ext3 yerine ext2 dosya sistemini kullandım ama sonuç yine aynı şimdi indiridiğim ubuntu imajında bi sorun olduğunu düşünüyorum başka bir serverdan indiriyorum şu an inş bunda bi sorun olmaz bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum şimdiden saolun kolay gelsin ii çalışmalar.
www.davuthanyaman.com ~ Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol

WarGasm

Hatirladigim kadari ile cdyi live baslatmadan once md5sum testi olmasi lazim ordaki testten cdlerinizi deneyebilirsiniz. Bir de soru soracagim cd yi yazma hizi olarak kac kullandiginiz. Onerilen 16 veya max 32 cok hizli yazilmamasi gerekiyor bu sebepten de olabilir.

davuthan

aynen dediğiniz gibi şu anda kurulmuş olan ubuntumdan yazıyorum en son şüphelendiğim olay üzerine gidip md5sum testi yaptım sonrada infra recorderla yazdım imajı kurulum henüz bitti çok teşekkür ederim ilginiz için kolay gelsin.
www.davuthanyaman.com ~ Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol