Gnome 3 Ekran beyaza bürünüyor çözümünü bilen varmı ?

Başlatan Karanlık, 03 Kasım 2011 - 23:59:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Karanlık

Üç haftadır ubuntu kullanıyorum deskoptada  win 7 kullanıyordum.Dün yerel disklerden birine 11.10 kurdum unity ve gnome klasik çalışırken gnome 3 te ekran giriş yaptıktan sonra beyazlamaya başlıyor sonrasında da ya klavye mouse çalışmıyor yada pencere kenarlıkları kayboluyor taşıma kapatma yapamıyorum çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi...
Beyazlama başlamadan önce bir kaç caps alabildim

[

cagriemer

Karanlık

Sürücü olarak eksürücüler de önerilen driver yani Nvidia 96.43.20 kurulu.
Ekran kartı eski diye olmuyor  diyordum (MX 4000 128mb) youtube da videolarını aratana kadar compiz vs efekt videoları var yanlız orada kurulu olanlar ubuntu 10.10 ubuntu 7.10 vs yani eeski ubuntu sürümleri onların desteklediğini 11.10 desteklemiyor olabilirmi bilgisi olan varmı bu konuda...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 05 Kasım 2011 - 12:05:07

Alıntı yapılan: cagriemer - 04 Kasım 2011 - 01:43:16
Hangi suruculer yuklu ekran karti icin?

Ubuntu 11.10'u yeniden yükledim ekran kartını kurmadan güncellemeleri yükleyip Shell'i aktifleştirdim sorunsuz çalışıyor.Nvidia ekran kartı sürücüsünde sorun var anlaşılan  ???
Yeni bir güncelleme de gelmiş olabilir daha öncede yapmıştım olmayınca buraya yazdım.
Bu arada mesajlarım neden düzenlenmiş yazıda bir sorunmu vardı ?

if

Yeniden kuruluma gidildiği için kilitliyorum. Sorun tekrar ederse bu başlığın açılması istenilir ve burdan devam ederiz. O takdirde aşağıdaki çıktıları ekleyin.

lspci | grep VGA
/usr/lib/nux/unity_support_test -p
jockey-text -l
ne döndürüyor?