EA Bedava Play4Free.com Oyunları [Online]

Başlatan KemalALKIN, 03 Kasım 2011 - 00:19:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KemalALKIN

EA Bedava Play4Free.com Oyunları [Online]

evet arkadaşlar www.play4free.com daki nfs world ile battlefield play4free oynamışlığım var
windowsda (285 son sürüm nvidia sürücü ile) vmware workstation son sürüm ile w7 x64 sp1 altında sanal w7 (windows 7) x64 sp1 sistemde nfs oyununu çok rahatça oynadım ve battlefield play4free oyunuda çalıştı sorunsuz ve kasmadan verdiğim özellikler;

2 işlemci, 1028 mb ram, manuel olarak vt-x mimari kullanımı bunları verdim ve oynadım bunları rahatça ancak aynı makine imajını xubuntu ve ubuntu 11.10 oneiric ocelot x64 sistemlerinde aynı programın linux versiyonu ile (tıpatıp aynıdır) açtığımda ne denediysem deneyeyim çok kastı donukladı
not: linux sistemdeki sürücülerde 285 idi ve ayarları her türlü denedim

sürücülerini kaldırıp bidaha kurdum sanalın gene aynı sonucu verdi

son olarak mac os x 10.7.2 lion (hackintosh-pc) x64 sisteminde vmware nin mac versiyonu ismi değişik vmware fusion onda açtım sürücülerden ses olanı çalışmadı ancak simge aktifdi gene dondu (macteki sürücüler 270) sonra o programda ve parallels desktop mac son sürümündede çeşitli ayarlar ile denedim ancak sonuç gene aynı idi

Sizce bu neden olabilir?

son olarak emülatörlerde deneme sonuçlarım şunlar;

linux sistemde (ubuntu türevleri modifiye değil) oyunda bazı yerler donuktu oyuna bi kere girdi ondada geri kapandı galiba (battlefield) - nfs world ise sesi yoktu ve wineyi bidaha deneyince error verdi

mac sistemde ise nfs world bi kere açıldı onda ses vardı kasılma yoktu menüdeyken ve açılışı hızlıydı - battle field ise oyuna girmedi hiç açtı ama oyuna girmedi menü vardı

Evet fikriniz olmasa bile yorum yazın ki bir şeyler aklımıza gelebilir

winehq appdb den baktım ondan ümitlenip denedim zaten :)
www.tckemal.ist

yakusha

evvelen haber için teşekkürler, nfs tutkunu bir kişi olarak ucundan kıyısından da olsa nfs yazan bir oyunu şimdi sayenizde indirmiş bulundum....

wine ile çalıştırmayı deneyeceğim, sen denemişsen aynı sonucu alacağım :)
Artık bu forumu kullanmıyor.

KemalALKIN

Alıntı yapılan: LinuxHaber - 03 Kasım 2011 - 01:50:47
evvelen haber için teşekkürler, nfs tutkunu bir kişi olarak ucundan kıyısından da olsa nfs yazan bir oyunu şimdi sayenizde indirmiş bulundum....

wine ile çalıştırmayı deneyeceğim, sen denemişsen aynı sonucu alacağım :)

eğer bir kez açılıp bidaha açılmama ve error vermezse kullanırsın :)
www.tckemal.ist