[Çözüldü] Herhangi bir Paket Yönetici açtığımda hata alıyorum.

Başlatan ironic, 24 Ağustos 2008 - 18:29:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ironic

Arkadaşlar aşağıdaki bölümden hydrogen programını inceliyordum. dikkatsizliğimden verilen kodu program kurulum kodu sandım. ::) girdikten sonra birşeyler yazdı falan. Hatayı incediğimde galiba sistem engelleme yapıyor..   Yeniden başlatma yaptım. gene değişen * bir şey olmadı. tekrar sistemi eski haline nasıl getirebilirim? tşk.

ilgili konu başlığı : http://www.ubuntu-tr.net/index.php?topic=2431.0

girdiğim kod: sudo apt-get install jackd qjackctl hydrogen

atomkarinca

Bir adet terminal aç ve şu kodu gir:

sudo dpkg --configure -a

daha sonra aynı adımları tekrar dene.

Sypro

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."

ironic

Alıntı yapılan: atomkarinca - 24 Ağustos 2008 - 18:46:07
Bir adet terminal aç ve şu kodu gir:

sudo dpkg --configure -a

daha sonra aynı adımları tekrar dene.

teşekkür ederim. verdiğiniz kodla hallettim. bozuk paket oluşmuş. Tekrar yükledi sorundan kurtulduk.

@sypro gerçekten sormadan önce arama yapmaya dikkat ediyorum. Bu konu biraz spesifik olduğundan biraz da acileyetten araştırma yapamadım..
Forumumuzun düzenine aykırı davranmayı asla  istemem. Elimden geldiği ölçüde özen gösteriyorum.. İsterseniz ; sorunumda hali hazırda çözüldü. konu silinebilir.

Sypro

Her gün en az 1 kere açılan bir konu bu. Silmek çözüm değil. Arama yapılırsa böyle şeylere gerek kalmaz. Buraya yazacağınızdan daha az kelime yazacak daha az yere tıklayacak ve sonuca daha kolay (daha erken) ulaşacaksınız.

"Milliyetin çok belirgin vasıflarından biri dildir. Türk milletindenim diyen insan, her şeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan, Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz."