Kendi kendini askıya alma durumu

Başlatan nasilolcekbuisler, 24 Ekim 2011 - 01:20:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nasilolcekbuisler

merhaba

11.10 kullanıyorum.dizüstü bilgisayarda fiş 2 saniyeliğine bile çıksa çat diye kendini askıya alıyor.askıya aldıktan sonra da ekran siyah oluyor açılmıyor.komple kapatıp açmam gerekiyor.

toshiba satellite a350d-20n ati ekran kartı var amd işlemci var.swap olayı 1,2 gb

if

@nasilolcekbuisler, sağ üst köşede bulunan pil simgesine tıklatıp fiş çekildiğinde sistemin nasıl davranması gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

decent

Merhaba,
Sistemi CD/DVD ile başlatıp -hiçbir ayarı değiştirmeden- aynı şeyi deneyebilir misin ?

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: if - 24 Ekim 2011 - 02:08:38
@nasilolcekbuisler, sağ üst köşede bulunan pil simgesine tıklatıp fiş çekildiğinde sistemin nasıl davranması gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

ayarlar bu şekilde

if

@nasilolcekbuisler, peki pil tam şarj olduktan sonra kullanım süresini ne gösteriyor Ubuntu?

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: if - 24 Ekim 2011 - 10:54:20
@nasilolcekbuisler, peki pil tam şarj olduktan sonra kullanım süresini ne gösteriyor Ubuntu?

1,56 dakika civarı

if

@nasilolcekbuisler, o zaman sistemin bu davranışı normal. Pil ölmüş. Başka ne olmasını bekliyorsun?

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: if - 24 Ekim 2011 - 17:56:39
@nasilolcekbuisler, o zaman sistemin bu davranışı normal. Pil ölmüş. Başka ne olmasını bekliyorsun?

kusura bakma yanlış yazmışım 1,56 saat ilk açtığımda 180 dakika yazıyordu da onu düşürken dakika diye geçirmişim :P

heartsmagic

Böyle bir sorunu sanki forumda konuşmuştuk?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

nasilolcekbuisler

Alıntı yapılan: heartsmagic - 25 Ekim 2011 - 00:43:59
Böyle bir sorunu sanki forumda konuşmuştuk?