Ubuntu cd veya dvd siparişi

Başlatan ali140, 16 Ekim 2011 - 22:59:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ali140

herkese selamlar.Arkadaslar ben su an askerdeyim askerligimin bitmesine 5 hafta kaldi.konuyu n95 ten aciyorum.Ben askere gelmeden önce chip online forumdan okumus tum ubuntunun sitesinden cd siparisi verilebiliyormus ve ucretsiz olarak kapiya kadar geliyormus.Acaba halen böyle bi sistem varmi varsa nerden siparis verebilirim?.eve gider gitmez ubuntumu orjinal cdsinden guncellemek istiyorum.ubuntu 11.10 cikmis daha kullanmak nasib olmadi.  Istanbul fenertepe havacilar kislasinda sofor olarak askerlik yapiyorum. Herkese selamlar ve tesekkurler.

Göktürk

merhaba ubuntu şu an artık ücretsiz cd sistem vermiyor kalktı maddi sorunlar nedeniyle illede istersen orjinal ücretli cd ubuntu shopda var resmi siteden veya yansılardan güncel sürüm indirebilir cd ile yakabilirsin yada gönüllülerden isteyebilirsin hayırlı tezkereler şimdiden sana :)
anakart:asus intel p8h61-mlx rev 3.0
işlemci:intel pentium g620 2.60 ghz x2
ram:kingston 4gb ddr3 1333 mhz 2 adet
ekran kartı:asus ati radeon hd 6670 1 gb ddr3 Hdd: Western Dijital 750 gb 64 cache 1 adet Sata2 Western Dijital 250 gb Sata2 Seagate 500 gb sata3 16 cache  Mac os x Lion 10.7.4 tr X64 Apple Fan Hackintosh xd :)

BayboraKaan

@ali140 hayirli tezkereler diliyorum. :)
Soruna gelince ücretsiz CD dagitimi durduruldu. Ama askerden döndügünde forumda indirme linkleri mevcut oradan edinebilirsin ;)

ali140

yardimlariniz icin tesekur ederim. Bitane orjinal ubuntu cd im olmasini istiyorum o yuzden gider gitmez bi tane siparis ederim fazla pahali olacagini sanmiyorum.kolay gelsin.

cagriemer

5'li paketler 15 liraymis ama bir de tabii kargo ucreti odemeniz gerekiyor.

ali140

30 tl i gecmez heralde dandik windows a 200 kusur lira vermekten iyidir.