[Cözüldü]11.x yükseltme yapsam

Başlatan Kaan, 28 Eylül 2011 - 15:05:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaan

güncelleme yöneticisinden 10.10 'u yükseltsem herhangi bir dosya kaybı, ayar kaybım olur mu ?
Ubuntu 10.10 Maverick <3

heartsmagic

11.x olmaz zaten, tek ihtimal 11.04. Eğer 11.10 istiyorsan ardından denersin fakat bu süreç bence çok sancılı olur. Zira 10.10 Unity içermiyor fakat 11.04 ve 11.10 Unity içeriyor. Benim önerim 11.10'u bekleyip sıfırdan kurman. Yine de denemek istiyorum diyorsan söyleyeyim, dosya kaybın olmaz, ayar kaybın da olmaz ancak yükseltmenin sorunsuz olup olmayacağının garantisi yok. Sorun yaşanabilir, çözmen gerekir, sorun yaşanabilir belki hiç çözemezsin, hiç sorun yaşanmayabilir. Hepsi ihtimaller dahilinde.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Kaan

ya şu tf2 olayı var, neredeyse 1 hafta için 4-5 kez format attım bir oyunu adam akıllı kurabilmek için, ve açıkçası tekrar uğraşmak istemiyorum tek isteğim bu, geriye kalanlar sorun değil yani herhangi bir dosyanın silinmesi falan
Ubuntu 10.10 Maverick <3

BayboraKaan

@Heartsmagic'in dedigi dogru. Ya 6 ay sabredecek ve kullandigin dagitimin desteginin bitmesini bekliyeceksin ve Nisan ayinda gelecek olan 12.04 LTS sürümü yükleyip 3 yil rahat edeceksin.

Ya da 13 Ekim'de gelecek olan ve destegi 1,5 yil olan 11.10 sürümünü bekleyeceksin.

Benim tavsiyem tf2 senin icin cok kiymetli ise 6 ay sabret su anda kurmus oldugun sürümün ve oynamakta oldugun oyunun tadini cikar. 6 ay sonra 12.04 LTS sürüm ciktiginda sifir kurulum yaparak 12.04 gercis yapar ve tf2 kurulumunu yeniden yaparsin. ;)

Macerayi seviyorum diyorsan ve yeniden tf2 kurulumu ile ugrasirim hic sorun olmaz diyorsan (inaniyorum ki sifir kurulumdan sonra tf2 kurulumunda sorun yasamiyacaksin, bu azmi sende görüyorum :) ;) ) o zaman 13 Ekim'i bekle ve 11.10 sürümünü kur :)

Kaan

3 yıl rahat edeceksin derken ? :)
Ubuntu 10.10 Maverick <3

Rbbt

LTS sürümlerinin 3 yıl desteği oluyor yaa, onu kastediyor (:
What happens when I become main source of a pain!!!

BayboraKaan

Alıntı yapılan: Rbbt - 28 Eylül 2011 - 17:30:17
LTS sürümlerinin 3 yıl desteği oluyor yaa, onu kastediyor (:

Tabi ki de burada kendim ile celiseyim :) LTS sürümler her 2 yilda bir cikar. Ama 3 yil destek verilir, sistemin 3 yil boyunca güncel kalir ;) Tabi ki sen 14.04 LTS sürümü ciktiginda rahat durmaz isen 2 yil rahat etmis olursun :)

Kaan

haha :) tamam o zaman hiç aksiyona gerek yok, Nisan ' a kadar böyle devam. Nisan ayına kadar da sapa sağlam stabil tf2 kurulumunu çözer anlatırım herkese de faydası olur.
Ubuntu 10.10 Maverick <3

BayboraKaan