Format CD'si Yapamıyorum

Başlatan bjkpls22, 06 Eylül 2011 - 18:14:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bjkpls22

Bende windows7 nin dosyaları var ben bunu brasero ile isoya dönüştürdüm. sonra bu iso dosyasını cd ye yazmak istediğimde cd nin içinde yine dosyalar gözüküyor. reset atıp denedim kuruluma geçemedi. nasıl yapabilirim?

if

@bjkpis22, anladığım kadarıyla sorduğunuz soru Windows işletim sistemini ilgilendiriyor, Ubuntu'yu değil. Bu yüzden konuyu taşıyorum. Yanlış anlamış isem daha ayrıntılı anlatınız.

bjkpls22

Ubuntu'yu ilgilendiriyor. Ubuntu'da halletmek istiyorum dediklerimi.

if

@bjkpis22, Brasero'da "ISO kalıbını CD'ye yazdır" gibi bir seçenek olması gerek. O şekilde işlem yapmıyor musunuz?

Rbbt

Windows 7 nin dosyaları var derken bundan tam olarak kasıt nedir? dvd nin içindeki dosyaları mı kopyaladınız?
What happens when I become main source of a pain!!!

bjkpls22

iso dosyası var ben bunu cd ye yazamıyorum.

gecegezen

Alıntı yapılan: bjkpls22 - 06 Eylül 2011 - 18:14:01
Bende windows7 nin dosyaları var ben bunu brasero ile isoya dönüştürdüm. sonra bu iso dosyasını cd ye yazmak istediğimde cd nin içinde yine dosyalar gözüküyor. reset atıp denedim kuruluma geçemedi. nasıl yapabilirim?
eğer windos7 kurulum dosyalarını cdye dediginiz gibi yazarak bir windows format cdsi olusturulamıyor cd'yi yazarken boot diski gösterilmesi gibi şeyler yapılması gerekiyor ama benim bunlar nasıl yapılır bilmiyorum
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

Rbbt

Alıntı yapılan: bjkpls22 - 06 Eylül 2011 - 21:54:09
iso dosyası var ben bunu cd ye yazamıyorum.

İlk mesajınızda windows 7 dosyalarını iso ya dönüştürdüm demişsiniz ben onu soruyorum hangi dosyalardan bahsediyorsunuz. Eğer direkt olarak iso indirip isonun üzerine tıklarsanız yazma işlemi için gerekli sayfa açılır oradan cd/dvd ayarlarını yapar yazdırırsınız. Kurulum problemide olmaz.
What happens when I become main source of a pain!!!

confickerbelasi

windows7 satın alınan bir işletim sistemi onu satın alman gerek ve bu başlık forum kurallarına aykırı.