Gönderen Konu: [Çözüldü] ttnet efatura görüntüleme  (Okunma sayısı 3868 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

« : »
Merhabalar,
ttnet efatura'mı Adobe Reader 9.0 yüklü olmasına rağmen görüntüleyemiyorum. Ubuntu üzerinden Firefox kullanıyorum. Sorun nerde olabilir acaba ve nasıl çözülebilir?
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2011 - 15:16:51 Gönderen: aykuluk »

« Yanıtla #1 : »
Görüntülemeye çalışınca tam olarak ne oluyor?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

« Yanıtla #2 : »
Önce siyah bi sayfa. Biraz sonra bembeyaz bi sayfa, hiçbir tepki/görüntü/yazı yok, öylece kalıyor.

« Yanıtla #3 : »
Üyelik işlemli bir şey olduğu için ilk elden de deneyemiyoruz ne yazık ki. Peki pdf o an bağlantıya geliyor mu, yoksa ortada hiç pdf yok mu?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

« Yanıtla #4 : »
Chromium ile denediniz mi? Bende bazen Firefox ve Chromium "missing plugin" uyarısı veriyor ama yenileyince düzeliyor. Ya da belgeyi indirme şansınız varsa bilgisayara indirin .PDF dosyasına sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğini kontrol edin. Belge Gösterici aktif değilse seçin

« Yanıtla #5 : »
Ortada pdf yok, beyaz sayfa firefox'a ait.

Deneme imkanı olmayabilir ama aslında ttnet kullanıcısı olup faturasını epostayla alan arkadaşlar çoktur herhalde burda, öyle değil mi?

« Yanıtla #6 : »
Ben de sorun yok isterseniz ekran görüntüsü atabilirim


Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : [time]28 Ağustos 2011 - 14:48:31[/time]
Chromium'da ;

Firefox'da ;


PDF olarak ;
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2011 - 15:41:27 Gönderen: bytan »

« Yanıtla #7 : »
Demin Chromium yükledim. ttnet efatura sayfasını açmaya çalıştım. Internal Server Error verdi. ??

Sonra Firefox'la bir kere daha denedim. Ve açıldı. Bunu neyle açıklayabiliriz bilmiyorum. ?? Neyse ki, sorunum çözülmüş oldu.

Teşekkürler...

« Yanıtla #8 : »
Çözüldüğüne sevindim, yukarıda yazdığım gibi bazen bende de oluyor yenilediğimde düzeliyor, bazen Google sunucularında hata olabiliyor vs. İlk yazdığınız mesajın başlığını (Çözüldü] olarak etiketlerseniz, kapatılacaktır :)