Software center

Başlatan Epyhon, 14 Ağustos 2011 - 00:32:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Epyhon

Software centerden hiçbir sey yükleyemiyorum instal bastıgımda hiç bir karışılık vermiyor ve yükleme yapmıyor ubuntuda yeniyim ancak daha önce pardus kullanmışlıgım var 2 3 ay kadar yardımlarınızı bekliyorm

alquirel

Açıkta bir terminal penceresi veya synaptic gibi bir uygulama var mı?

Ya da terminalden yükleme denemesi yaptığınızda bir hata veriyor mu?

(Terminalden yükleme yapmak : sudo apt-get install PAKET_ISMI)

Epyhon

terminalden yukleme yapmak istedigimde password soruyor daha sonrasinda yine bi islem gerceklesmiyor

alquirel

Şifreni girdikten sonra nasıl bir tepki geliyor?
Hata döndürmeden bir alt satıra mı geçiyor?

6ng4n

şifrenizi girdikten sonra enter'a basıyor musunuz diye soracağım :D belki saçma gelecek ama unutanlarla kaşılaştığımdan

Epyhon

şifreyi yazıyorum :D enterliyorum :D daha sonra terminalde hiç bir işlem gözükmüyordu terminal açık kalıyordu. sorunla 1 gün ugraştıkdan sonra formatladım ve tekrar kurdum ancak bu sefer farklı bi sorun oluştu masaüstü gelmiyor
    Kullanıcıyı seçip passwordu girdigimde ubuntu masaüstü gelmiyor ancak ubuntu classice girdigimde bi hata ile birlikde masaüstü geliyor iceauthortiy home dizininden başlatılamadı gibi bir hata  geliyor ve masaüstü açılıyor
ubuntuyu usbden kurdum 11.04 kullanıyorum

heartsmagic

Hatayı tam olarak aktarır mısın buraya?
Ayrıca ISO'nun md5 bütünlüğünü denetlemiş miydin?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

Epyhon

Alıntı yapılan: heartsmagic - 15 Ağustos 2011 - 03:13:43
Hatayı tam olarak aktarır mısın buraya?
Ayrıca ISO'nun md5 bütünlüğünü denetlemiş miydin?
denetlememiştim . hatadan kurtuldum basit türk işi  çözüm ile yeniden formatladım . iso dosyasını tekrar indirip usb ye kurup usbden boot ettim ancak yani kısaca sildim tekrar kurdum ancak şuan güncel sorunum farklı bunun için şimdi kullanıcı sectigim menüde ubuntu yu seçtigimde masaüstüm gelmiyor dümdüz ekran ve mouse ile karşı karşıyayım ancak ubuntu klasik seçtiğimde herşey normal bunu çözüme kavuşturmam lazım çünkü ben linux ü güvenligi ve görselligi yüzünden tercih ettim

cagriemer

Ekran kartiniz nedir? Suruculerini yuklediniz mi? Bunun icin forumda ekran kartinizin markasini/modelini aratmayi deneyin.

Epyhon

ekran kartımı yükledim ancah hala sadece ubuntu klasik sectigimde masaüstüne ulaşabiliyorum dier seçimlerde masaüstü gelmiyor
http://i55.tinypic.com/fut3iv.png

heartsmagic

Soruna bu başlıktan devam etmeyelim. Yeniden kuruluma gidildiği için konuyu etiketlemeden kapatıyorum.
Grafik Kartları-ATI bölümünde yeni bir başlık açarak sorununu tekrar anlat ardından da:

dpkg -l | grep fglrx
fglrxinfo

çıktılarını aktar.

Ayrıca Masaüstleri-Unity bölümündeki sabit başlıklarımızdan birinde Unity için uygunluk denetimi var. Onu da yaparak sonucunu buraya aktar lütfen.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.