[Anket] En Güzel Masaüstü Yarışması (Ağustos 2011)

Başlatan sem, 05 Ağustos 2011 - 19:26:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sem

Epey hoşuma gidenler oldu. Bütün herkese başarılar diliyoruz.

Kullanıcı isimlerinin üzerini tıklayarak, katılımcıların masaüstülerini görüntüleyebilirsiniz.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

aysel_aksu

Rbbt

Bütün arkadaşlara başarılar (: Zor bi karar oldu gerçekten (:
What happens when I become main source of a pain!!!

eribol

heartsmagic

4 üye mi? Anket iki oylama ile sınırlı aslında. Başka ikiden fazla seçim yapabilen var mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

eribol

Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Ağustos 2011 - 00:45:30
4 üye mi? Anket iki oylama ile sınırlı aslında. Başka ikiden fazla seçim yapabilen var mı?
Tamam az öncekini kabul etmemiş zaten :) Şimdi hata verdi bende 2 ile bıraktım.

sem

karizmaxi ve Felâsife arkadaşlara gitti oyum...

3 tane işaretledim önce fakat kabul etmedi... Enteresan bir durum olmuş aslında... Bana izin vermiyor 3 kişi için...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 06 Ağustos 2011 - 00:47:52

EK: Acaba bu tarz bir bug olmuş olabilir mi diye 4'ü ayrıca denedim, kabul etmedi.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Burası dünya?

Rbbt

Bizi favori görenlerde varmış (: Teşekkürler @eribol

@heartsmagic, 2 yazıyor diye 2 kişiyi oyladım fazlasını denemedim (:

sem

Ben dediğim gibi 3 ve 4 kişi denedim. nırç... olmadı.
Burası dünya?

Rbbt

Bu arada oylamayı yaptım ama sonuçları göremiyorum, anket sonuçları kapalı sanırsam doğru mu?

sem

Evet Rbbt, anket sonuçları oylama bittiği zaman, en sonda görülecek. Heyacan katması ve kimsenin etkilenmemesi açısından =)
Burası dünya?

heartsmagic

Tamamdır arkadaşlar, ankette sadece iki kişi oylanabiliyor, çok kafamız karışmasın sadece ufak bir yanlış anlaşılma oluvermiş :)
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sem

Alıntı yapılan: eribol - 06 Ağustos 2011 - 00:47:07
Alıntı yapılan: heartsmagic - 06 Ağustos 2011 - 00:45:30
Tamam az öncekini kabul etmemiş zaten :) Şimdi hata verdi bende 2 ile bıraktım.

Şu iletiyi daha yeni görüyorum ben =)
Burası dünya?

Felâsife

Bakması güzelde seçmesi zor, hakikaten insan zorlanıyor seçim yaparken ama "kot'çu emacs"cının masaüstü başka bir dünyadan gibi  :D
Bu arada oylarım @Sherlock Holmes ve @if'e gitti çok sade bir tasarım seçmişler, tebrikler. :)
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

opusxx

@Feâsife, İlk defa kendime oy vermeyi düşünmedim :D ama emacsımın son hali daha güzel oldu :).  Debian forumunda görmüşsündür :D .  Birde söylemeyecektim ama hadi, aynı masaüstleine oy vermişiz :)

Oy verirken bir stree oldum 6-7 defa elemeyi yeniden yaptım  30 dakikayı geçti seçim yapmam :D .

Bu arada bir şey sormak istiyorum eski  görüntülermiz ile katılabilirmiyiz?
nVidia GeForce 8600 GT (512)
Lxde + Awesome wm 3.4.6
philips 109b6 (19 inc )
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+  1024 ram,

ersinkandemir

@if'in masaüstüne hayran kaldım gerçekten, çok güzel. Favorim o. :)
Where there's a shell, there's a way.

travego0403

Oyumu kullandım, kazanan arkadaşa şimdiden tebrikler... :)
"Matematik bir dildir ve bu dilde şairlere fizikçi denir." Richard Feynman

utdmr

aynshtein ve mubuntu'ya verdim oylarımı, shell'leri seviyorum :D.
Kişisel Blogum: Çoğunlukla Zararsız - cogunluklazararsiz.org
--
Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -and a lot of courage- to move in the opposite direction.

Saavedro

Bana göre if ve nikbinliknet'in masaüstleri sade ve güzel umarım ikisinden biri kazanır.

Mitsukuni

Alıntı yapılan: opusxx - 06 Ağustos 2011 - 14:30:50İlk defa kendime oy vermeyi düşünmedim :D ama emacsımın son hali daha güzel oldu :).  Debian forumunda görmüşsündür :D
Kendimize oy verebiliyor muymuşuz? :D
Olmaz ki ama öyle. :D

finix

Bir dahakine gelmek isterim. :) Felâsife, oyum sana. :)

if

Alıntı yapılan: Felâsife - 06 Ağustos 2011 - 13:05:11
Bakması güzelde seçmesi zor, hakikaten insan zorlanıyor seçim yaparken ama "kot'çu emacs"cının masaüstü başka bir dünyadan gibi  :D
Bu arada oylarım @Sherlock Holmes ve @if'e gitti çok sade bir tasarım seçmişler, tebrikler. :)

Alıntı yapılan: Ersin Kandemir - 06 Ağustos 2011 - 14:47:13
@if'in masaüstüne hayran kaldım gerçekten, çok güzel. Favorim o. :)

Alıntı yapılan: Saavedro - 06 Ağustos 2011 - 19:11:28
Bana göre if ve nikbinliknet'in masaüstleri sade ve güzel umarım ikisinden biri kazanır.

Teşekkür ederim arkadaşlar:) Sade, pastel renkleri olan, istediğim bilgileri sunan bir masaüstü olsun istedim, sonuç bu oldu.

Oyumu sadelikten yana kullandım.

Sherlock Holmes

oy hakkımı if & decent üyelerinden yana kullandım

Felâsife

Alıntı yapılan: finix - 07 Ağustos 2011 - 00:19:41

Teşekkürler.  :)
Tabii bekleriz yalnız bu *BSD sistem pek misafir-perver değil söyleyeyim.  ;D
Bunda bi derleme olayı var ki akıllara zarar, daha yeni Ofis derledim 7 saati geçti, güyâ hızlı derlemeydi nası hızlı derlemeyse.
# make WITH_CCACHE=yes -DWITHOUT_CUPS -DWITHOUT_MOZILLA -DWITHOUT_GNOME -DWITH_KDE4 LOCALIZED_LANG=tr install package

Hasılı kotan sınırsızsa, makinen zehir gibiyse, sabrın da derviş sabrıysa, gel...yoksa gelme..   ;)
Maceraya hazır mısın!  Bir BSD almaz mısın?

finix

Alıntı yapılan: Felâsife - 07 Ağustos 2011 - 17:07:21
Alıntı yapılan: finix - 07 Ağustos 2011 - 00:19:41

Teşekkürler.  :)
Tabii bekleriz yalnız bu *BSD sistem pek misafir-perver değil söyleyeyim.  ;D
Bunda bi derleme olayı var ki akıllara zarar, daha yeni Ofis derledim 7 saati geçti, güyâ hızlı derlemeydi nası hızlı derlemeyse.
# make WITH_CCACHE=yes -DWITHOUT_CUPS -DWITHOUT_MOZILLA -DWITHOUT_GNOME -DWITH_KDE4 LOCALIZED_LANG=tr install package

Hasılı kotan sınırsızsa, makinen zehir gibiyse, sabrın da derviş sabrıysa, gel...yoksa gelme..   ;)
Makine kısmı kötü. :) 1GB Ram var ve işlemci çok iyi değil. :) Gnu ile aram çok iyi değil. Sanırım biraz daha idare edeceğiz. (Neyi bekliyorsam?)