xfce'de monitör kapanması

Başlatan neneki, 29 Temmuz 2011 - 19:55:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neneki

totem player'da film izlerken monitör korumaya alıyor kendini. mouse u oynatınca geri geliyor. xfce in içindeki screensaver ' ı disable screen saver olarak işaretledim. güç yönetiminde de "bilgisayarın uyuması için etkisiz geçme süresini ve ekranın uyuması için etkisiz geçme süresini asla olarak işaretledim. hiçbirşey değişmedi. ayrıca vlc playerda da video açımıyor. siyah ekran gözüküyor. ama ses geliyor ...

ironic

Ekran koruyucu ve güç yönetimini devre dışı bırakmak için Caffeine kullanabilirsin. Forumda tanıtımı ve kurulumu mevcut.

VLC için farklı video çıkışları ile denedin mi?

neneki

@ironic vlc de sadeve avi uzantılı dosyaları denedim. şimdi mp4 ve mkv uzantılı dosyalarıda denedim aynı bir değişiklik yok. Caffeine'nide incelemeye aldım :)
yanlız ben debian 6,02 kullanıyorum launchpad te baktım sürüm yok :S

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

ironic

Alıntı yapılan: neneki - 30 Temmuz 2011 - 16:09:52
@ironic vlc de sadeve avi uzantılı dosyaları denedim. şimdi mp4 ve mkv uzantılı dosyalarıda denedim aynı bir değişiklik yok. Caffeine'nide incelemeye aldım :)
yanlız ben debian 6,02 kullanıyorum launchpad te baktım sürüm yok :S

@neneki, VLC ayarlarından video sekmesinde video çıkış listesi mevcut. öncelikle x11 ile deneyebilirsin. Her seçimden sonra VLC yi yeniden başlatarak, değişime bakabilirsin.