pencere üstündeki semboller yok

Başlatan sireno52, 16 Temmuz 2011 - 23:58:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sireno52

selam arkadaşlar ben enson ubuntu sürümünü yükliyemedim daha doğrusu benim pc de sorun cıkardı o yüzden bir alt sürüm yüklü ubuntunun  şimdi sorunuma gelince bir  pencere açtığım zaman üstündeki semboller (küçült büyüt  tam ekran  kapat ) ikonları birden bire kayboldu güncellemelerden sonra  eski haline nasıl getirebilirim  şimdiden teşekkürler  ( tam olarak bu  sorunun ne olduğunu bilmediğimden ben buraya bu konuyu açtım yanlış yere yazmışsam şimdiden özür dilerim)
(İŞLEMCİ:Intel Skylake Core i7 6700K 4.0GHz 8Mb Cache LGA1151 ( ANAKART:  MSI Z170A GAMING M7 Intel Z170 Express 3400MHz(OC) DDR4)  (RAM:DDR4  16 GB )  (EKRANKARTI:  NVİDİA GeForce / GIGABYTE VGA,2GB,GTX680 OC,DDR5,256Bit,DVI,HDMI,DISPLAY PORT )

BayboraKaan

Bu sorunu hangi sürümde yasiyorsun 11.04'te mi yoksa 10.10' da mi? Compiz ayarlarinda pencere kenralari diye bir eklenti var o aktif mi?

silgisiz

aslında sorun yokta benım ıcın bı sorun eski pencere gorunumumu istiyorum açıkcası

BayboraKaan

Alıntı yapılan: silgisiz - 17 Temmuz 2011 - 00:04:46
aslında sorun yokta benım ıcın bı sorun eski pencere gorunumumu istiyorum açıkcası

@silgisiz acmis oldugun baslikta ki tavsiyeleri denedin mi?

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=28335.msg340428#msg340428

speakerXXL

Eğer probleminiz Compiz kullanımı ile başladıysa çözümü aşağıdaki gibi.

Alt+F2 tuşlarına birlikte basıp açılan Uygulama çalıştır penceresine aşağıdaki kodu çalıştırıp Compiz Config Ayar Yöneticisini açınız.

ccsm

Compiz Config Ayar Yöneticisinin Efektler kısmında Pencere Dekorasyonunu işaretleyin.

agritux

unity de bunlar panelde. Buna dikkat ettiniz mi?

BayboraKaan

Alıntı yapılan: agritux - 18 Temmuz 2011 - 12:35:58
unity de bunlar panelde. Buna dikkat ettiniz mi?

Tam ekrandaiken panelde normal durumlarda her zaman ki yerinde ;)