Beyaz Sayfa Hatası

Başlatan mami96, 16 Temmuz 2011 - 19:14:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami96

Selamlar.

PHP hatalarim hala devam etmekte.

Kurdugum scriptlerde DB ayarlarini vs. dogru yapmama ragmen beyaz sayfa hatasi aliyorum. Hic bise gorunmuyor.

777 falan hepsini denedim bu yani ilk hatam degil. Ays blog kurdum olmadi :S onda beyaz sayfa.

joomla beyaz sayfa.

vs. vs. vs. neden aliyorum bu beyaz sayfalari?

Apache, PHP vs. surumlerimde sorun var sanirim. Ama nasil cozecegim :S

Her script icin ayri ayri ugrastirmazdi 10.04 :S. Hatta 10.04 ile joomla rahat calisirdi.. Simdi 10.10 yuklu bazi scriptlerde beyaz sayfa hatasi veriyor sinir bozuyor artik

bytan

VT adı/şifre bilgilerini yanlış yazdığında nasıl bir tepki alıyorsun?
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

mami96

Alıntı yapılan: bytan - 16 Temmuz 2011 - 20:16:17
VT adı/şifre bilgilerini yanlış yazdığında nasıl bir tepki alıyorsun?

vt adini yazsamda yazmasamda beyaz sayfa hatasi veren scriptler var. Sadece ays blog vt ayarinin yapilmadigini soyluyor. vt ayarini dogru yapinca da anasayfa gelmis degil. yanlis yapinca da VT ayarini yanlis yaptim bir scriptte bos sayfa hatasi aldim yine dogruda da ayni hata

AYS Blog icin yanlis girince hata su. Dogru girince beyaz sayfa ama.

DATABASE ERROR
file : /var/www/ays/class/dbo/dbo.init.php
line : 6
fail : Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES)

ersinkandemir

O hatayı doğru girince vermesi lazım galiba "using password: YES" dediğine göre. MySQL'i yeniden başlatabilir misiniz? Bir de phpmyadmin varsa oradan giriş yapmayı dener misiniz veya MySQL Admin gibi programlarla?
Where there's a shell, there's a way.

mami96

Hayir yanlista aliyoruz. Sorunum MySQL degil aldigim beyaz sayfa. Sanki dosyalarin ici bosmus gibi. Bu scriptler zamaninda free host ve ucretli hostlarimda sorunsuz calistirdigim scriptler. Harici HDD'de sakliyorum. Ve scriptlerin hepsi en fazla 4-5 belki bazilari 6. ayindalar, yani eski degiller.

Hostlarimda calistirip kendi kişisel bilgisayarimda local server'de calistiramama sebebimi merak ediyorum. Joomla bile beyaz sayfa hatasi veriyor. Kurulum ekrani yok işte sorun o. Scriptsel degil gibi, yani serverle ilgili sorun var gibi.

ersinkandemir

Safe mod ile ilgili olabilir mi ki?
Where there's a shell, there's a way.

mami96

O konu da bilgim yok iste. Ben sadece eklenti kodlarim her sisteme. Ve genelde satarim. Bu yeni 10.10'u kurduktan sonra boyle oldu :s

heartsmagic

Standart PHP kodları hata döndürmüyorsa sorun sunucuda değildir. En azından  Apache'de değildir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

mami96

Hatayi nerede arayacagim? Eklentileri surekli sunuculara atmak istemiyorum. Daha scriptler kurulamiyor birde.

heartsmagic

Dediğim gibi sorun temelde Apache'de değilse eklentilere, kurmak istediğin şeylere bakmalısın. Wp kurulurken Joomla'nın kurulmaması garip örneğin.

mami96

Wordpress icin de seo hatasi almistim hatirlarsaniz. Hatanin scriptle alakali oldugunu sanmiyorum 1 script verir ama joomlaya kadar uzaniyorsa... Drupal kuramamistim mesela ne yaptiysam olmadi. İzinler vs.

heartsmagic

Ancak WP'nin kendisi kurulmuştu? Şöyle deneyebilisin, için rahat etsin diye sanal makineye bir adet Ubuntu kur ve çok fazla bir şey yapmadan sadece LAMPP işini giriş. Orada da aynı sorunları yaşarsan tekrar düşünülür herşey.

fatihuzuner

apacheden ve phpden hata mesajlarını göstermeyi aktifleştir.Scriptlerinde büyük ihtimalle bağlantı hatası var.hata gösterme kapalı olduğundan beyaz sayfa görüyorsun