her 10 saniyede bir calıstırma ?

Başlatan Mx0Ub, 25 Haziran 2011 - 01:34:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mami96

Baktim simdi ona da

Bolca ornek lazim ona ama.

Kapsamli bir konu.

sem

İsimli, isimsiz gibi de farklılaşıyor kendi arasında... Dediğiniz gibi kapsamlı bir konu... Bazı işlemler için çok basit çözümler oluşturabiliyor Kısayol Oluşturucu ve Mixer'de olduğu gibi ama aslında biraz derinine inince kapsamlı... Örneğin iki süreç arasında çift taraflı haberleşme sağlanması mesela...

Neyse konuyu dağıttık hepten... Sorun çözülmüştü, ilgili etiket gelirse başlık kilitlenebilir gibi duruyor şimdilik...

Herkese kolay gelsin, utmdr'in çözümü için de ellerine sağlık diyorum =) Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum...
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

mami96

Bende cok tesekkur ederim aynen konuyu dagittik ama bu guzel bilgilerinizden istifade ettim.

Tesekkur ederim (:

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?