openGL

Başlatan microanaliz, 24 Haziran 2011 - 23:03:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

microanaliz

programlamaya openGL bölümüde açılsa fena olmaz yani derim en azından yeni çallışma alanı açılmış olur grafik açığımızıda kapatmış oluruz...
MicroAnaliz

eribol

OpenGl bir programlama dili değil bir programlama alanı. Belki başka bir alana açılması uygun olabilir ama programlama alt başlığında olmaz zira her programlama dilinin kendine göre OpenGl desteği var.

microanaliz

Doğru dediğiniz o zaman nereye açılacak kardeşim
MicroAnaliz

travego0403

OpenGL başlı başına bir site konusu olacak kadar geniş bir konu, ama forumda OpenGL ile ilgilenen fazla kişi yok. Bir bölüm açılsa, hareketli bir bölüm olacağına inanmıyorum. Keşke hareketli, aktif bir bölüm olsa.
Bende elimden geldiği kadar OpenGL ve grafik konuları ile ilgileniyorum, sorunlarımı ve örnek kodları C/C++ bölümünde paylaşıp, tartışıyoruz.
"Matematik bir dildir ve bu dilde şairlere fizikçi denir." Richard Feynman

sem

microanaliz, hangi dil ile openGL kodluyorsunuz?

İzleyebileceğiniz en uygun yol travego0403 arkadaşın yaptığı gibi kodladığınız dil bölümüne açmak olacaktır.
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

microanaliz

C dili ile kodluyorum daha doğrusu çalışmalarım var
MicroAnaliz