Üst panelde ki bildirim alanim kayboldu

Başlatan canyuce, 19 Haziran 2011 - 12:21:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

canyuce

merhaba yeni ubuntu kullanıcısıyım ve sağ üstte olması gereken panellerin hepsi kayboldu nasıl geri getireceğim.Panel ekleme kısmından getiremedim.İşte resim;

BayboraKaan

Panel derken? Kalsik masaüstünde olmasi gereken iki panelde sizde mevcut.

canyuce

sağ üstte internet ses kapama panelleri kayboldu

BayboraKaan

Üst panele sag tik>Panele ekle>bildirim alani

Kayboldu derken kendiliginden mi kayboldu yoksa yaptiginiz bir islemden sonra mi kayboldu?

Ayrica kaybolan panel degil simgelerdir.

canyuce

ben bir işlem yaptıktan sonra kayboldu

"Üst panele sag tik>Panele ekle>bildirim alani" bu işlemi yaptım panele ekle kısmında bildirim alanı diye birşey yok

travego0403

Masaüstünü fabrika ayarlarına döndürmek için şu komutu kullanabilirsiniz.Yaptığınız bütün değişiklikler kaybolacaktır.Tema, Wallpaper ....gibi

Alıntı Yaprm -rf .gnome* .gconf*
"Matematik bir dildir ve bu dilde şairlere fizikçi denir." Richard Feynman

canyuce

BayboraKaan

Aramiza hosgeldin :)

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=22060.0

Biraz arasitirma yaparsaniz sonuca daha cabuk ulasirsiniz.

NOT: Klasik masaüstünü su anda kullanmiyorum o yüzden isimlerin tam olarak ne odugunu söyliyemiyecegim ama forumda bu gibi sorunlar cok konusuldu.

canyuce

tamam şimdi herşey geldi ama bağlantı simgesi gelmedi onu nasıl getirebilirim ??

travego0403

Verdiğim komutu uyguladıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatınız, çünkü açılışta ayarlar yüklenirken bu dosyaları bulamayacağı için varsayılan ayarlarla açılacaktır bilgisayar.

canyuce

travego0403

Bir önceki mesaj önceki sorun içindi :)
Sağ tuş, panele ekle, Bildirim alanı olması gerekiyor.

BayboraKaan

speakerXXL

Gnome Panel ayarlarını resetlemek için, aşağıdaki kodları uçbirimde çalıştırarak, Panel ayarlarını resetleyebilirsiniz.

gconftool-2 --shutdown
gconftool --recursive-unset /apps/panel
rm -rf ~/.gconf/apps/panel
pkill gnome-panel

engin1975

Bende eski panele geçmek istiyorum bu yeniyi beğenmedim nasıl geçecem yardımcı olurmusunuz ?

heartsmagic

Alıntı yapılan: engin1975 - 19 Haziran 2011 - 16:30:06
Bende eski panele geçmek istiyorum bu yeniyi beğenmedim nasıl geçecem yardımcı olurmusunuz ?

Paneli mi toptan masaüstünü mü beğenmedin? Kullanıcınlar sisteme girdiğin yerde, aşağıda masaüstü seçeneklerini görebilirsin. Ubuntu Klasik ile eski Gnome ortamını görebilirsin. Ayrıca Unity masaüstünde Gnome panellerini kullanmak için @decent'in bir çözümü mevcut. Unity bölümüne bakılabilir.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.