xammp linux kurdum çalıştı diyor ama giremiyorum

Başlatan sometimes, 13 Haziran 2011 - 15:14:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sometimes

merhaba arkadaslar xammp linux 1.7.4 kurdum çalıştı diyor ama giremiyorum yardımcı olun lütfen

heartsmagic

Giremiyorsun ama ne oluyor? Ayrıca nereye giremiyorsun? http://localhost dediğinde ne oluyor?
Kurulumu nereden yaptın?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

sometimes

kardes localhost dediğin ip yazıyorum dimi ? 178.211.39.165 ip bu adres satırına yazıyorum 1 aydır yapamadım lütfen bilgileri veriyim bir bakarmısın

mami96

sometimes

kendi bilgisayarıma kurmuyorum ama vds ye kuruyorum ipside 178.211.39.165

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Haziran 2011 - 16:16:25

arkadaslar yokmu yardımcı olabilecek biri bilgileri veriyim 5 dk bakacak biri yokmu lütfen  :(

heartsmagic

5 dakika bakıp da yardımcı olmak zor @sometimes. VDS'ye kuruyorsun, peki denediğinde ne oluyor?
Ayrıca xammp yerine eğer sistem Ubuntu'ysa doğrudan LAMPP dene. Hatta bu işleri daha da kolaylaştırmak istiyorsan ve çok acelen varsa bir yönetim paneli kullan. EHCP veya Webmin'e göz gezdirebilirsin.

sometimes

/opt buraya kuruyorum herseyı anlatıldıgı gibi daha sonra start diyorum herşey oldugu gibi başlatıldı gozukuyor aynen anlatımdaki gibi ama adres satırına ip adresimi yazıyorum vds ipsini 178.211.39.165 olmuyor /xammp lammp fln yazdım yine olmadı benim şuan kurdum zaten linux lampp

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Haziran 2011 - 13:35:29

5 dk olmassada benim acelem var yardımcı olabilecek yokmu 2 gün onda kalsın

heartsmagic

Olmuyor da ne oluyor? Ne hata veriyor ya da bir şey vermiyor mu? Detay vermezsen yardımcı olamayız.

sometimes

hata fln hiçbirşey vermiyor lampp /opt dizinine indirdim dosyayı açtım start dedim hepside açıldı anlatımda oldugu gibi adres satırına vds ipsini yazıyorum bomboş çıkıyor

heartsmagic

Xammp yerine doğrudan LAMPP dener misin lütfen?
Ayrıca tekrar edeyim, imkânın varsa EHCP kur.

sometimes

defalarca denedim ikisinide lampp ve xampp olmuyor bana bu ikisinden biri lazım içindeki dosyalarla çalışıyor panelim kuramazmısın bana ?

heartsmagic

Alıntı yapılan: sometimes - 15 Haziran 2011 - 18:51:15
defalarca denedim ikisinide lampp ve xampp olmuyor bana bu ikisinden biri lazım içindeki dosyalarla çalışıyor panelim kuramazmısın bana ?

Ne yazık ki hayır.

Kurduğun aşamaları, çıktılarını, arka planda Apache'nin çalışıp çalışmadığını bizlere aktarırsan yardımcı olmaya çalışırız.

sometimes

o uzun sürer acelem oldugunu söylemiştim benle direk iletişime gecebilecek yokmu arkadaslar : matador-2247@hotmail.com

heartsmagic

Uzun sürüp süremeyeceğine karar verebiliyorsun... Çıktıları vermek istemiyorsan elden bir şey gelmiyor.
Başlığı ayın 13'ünde açmışsın, bugün ayın 17'si.

Eposta adresini silmiyorum, dileyen seninle iletişime geçebilir.

sometimes

çıktıları vermek istemiyorum diye birşey yok defalarca söyledim anlamıyorum bu linuxdan , çıktı değil anlayana ip şifre vereyim baksın çokmu zor bunu anlamak

bytan

13'ünden başlayarak şifreni vermeyi teklif etmişsin ama alınmamış. Şifre ile çözüm sağlanmayacağını artık anlaman lazım. "Çok mu zor bunu anlamak?"

Linux anlayıp anlamamanın bir önemi yok. Çıktı denen şey oldukça basit. Ekranda gördüğün satırları kopyalayıp buraya yapıştırmak.

Alıntı Yapçıktı değil anlayana ip şifre vereyim

Anlayan şifreni istesin senden o halde.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

sometimes

Alıntı yapılan: bytan - 19 Haziran 2011 - 13:54:27
13'ünden başlayarak şifreni vermeyi teklif etmişsin ama alınmamış. Şifre ile çözüm sağlanmayacağını artık anlaman lazım. "Çok mu zor bunu anlamak?"

Linux anlayıp anlamamanın bir önemi yok. Çıktı denen şey oldukça basit. Ekranda gördüğün satırları kopyalayıp buraya yapıştırmak.

Alıntı Yapçıktı değil anlayana ip şifre vereyim

Anlayan şifreni istesin senden o halde.

.........

Yönetim Notu: Kendinize yakıştırdığınız üslubu biz bu foruma yakıştırmıyoruz.

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST