Pardus 2011 ve VODEM K3765 ısınma sorunu

Başlatan TahaKaradeniz, 24 Mayıs 2011 - 18:05:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TahaKaradeniz

Bağlantıyı kurduktan sonra iki işlemciden biri %100 oluyor ve doğal olarak da aşırı ısınmaya başlıyor. Her şeyi iyi hoş da bu Pardus'un ısınmadan çektiği nedir yahu ? Ekran kartını hallettik bu çıktı şimdi de.

Usb_modeswitch kullanımı %97'lere çıkıyor. Sanırım sorunun kaynağı bu. Çözüm önerisi olan var mı?
Mint-Ubuntu-Mageia-Pardus-Arch

Özgürlük için LİNUX !

heartsmagic

3g modem mi kullanıyorsun harici?
Her dağıtım ısınma konusunda sorun yaşayabilir, Pardus'a has değil bu. Belirli bileşenlerle, belirli dağıtımlar uyuşmayabiliyor.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

TahaKaradeniz

Evet harici. Modeli HUAWEİ K3765.

Pardus bu konuda oldukça sıkıntılı yalnız. Önce ekran kartı uğraştırdı baya şimdi de bu. İşlemci kullanımı coşuyor. :)

Yalnız inat ettim silmicem Pardus'u. Bizim duygusunu veriyor her ne kadar sorunlar çıkarsa da. Öğrenmek istiyorum kullanmayı. TAbi bunun için internet, onun için de K3765'in sorunsuz çalışması lazım.Bir de şu masaüstü payaşımı zımbırtısını tamamen kapatmak istiyorum.

Ubuntu 11.04'te en ufak sorun yok modem konusunda.

Özgürlük için LİNUX !

heartsmagic

Başlıkta yazıyormuş zaten Wodem diye, görmemişim :)
Pardus için sanki hata kaydı açmışlar bunun için, bakabildin mi?

TahaKaradeniz

Yok, görmedim ama görsemde benim anlayabileceğim tarzda anlatılmış bir çözümü var mı emin değilim.:) Forumlarında aratmıştım ve hatta konu da açtım ama yardımcı olmadı.

Özgürlük için LİNUX !

heartsmagic

Hata kaydı değilmiş zaten, daha doğrusu hata imiş, fakat sorun ısınma sorunu değil, usb_switch yükleme sorunuymuş.
Açıkçası çözümü bilemiyorum, yapabileceğin şey ilgili yere hata kaydı açmak ve bu bilgileri oraya da aktarmaktır.

TahaKaradeniz

Hımm, bazen ''bilmiyorum'' cevabı bile yetiyor. En azından cevap geldi. :) İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Özgürlük için LİNUX !