Eğitim

Başlatan microanaliz, 19 Mayıs 2011 - 11:58:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

microanaliz

Linuxda belli başlı program konu gibi olaylarda sırası ile eğitim alanlarının açılmasını istiyorum wikide mesele C dilinde ben gönüllü olarak bu sayfa oluşturuyorum.Mesale C dili ile eğitim sayfaları bunlar bir başlıkda eğitim amacı ile birleştirilirse başkalarıda wiki daha çok kullanır daha fazla forumdaki insanlar yardımlaşma ile birbirilerini eğitirler.Daha güçlü bir topluluk kurulur.örnek forumda çözülen konuları ubuntu eğitimi altında belli sırası ile taşımak bilenlerde sırası ile eğitim başlığını genişletiriz.Yarın bir gün open offis gibi ayrılık düşerse başımıza kendi yolumuza devam ederiz...
MicroAnaliz

thex_yavuz

Alıntı yapılan: microanaliz - 19 Mayıs 2011 - 11:58:43
Linuxda belli başlı program konu gibi olaylarda sırası ile eğitim alanlarının açılmasını istiyorum wikide mesele C dilinde ben gönüllü olarak bu sayfa oluşturuyorum.Mesale C dili ile eğitim sayfaları bunlar bir başlıkda eğitim amacı ile birleştirilirse başkalarıda wiki daha çok kullanır daha fazla forumdaki insanlar yardımlaşma ile birbirilerini eğitirler.Daha güçlü bir topluluk kurulur.örnek forumda çözülen konuları ubuntu eğitimi altında belli sırası ile taşımak bilenlerde sırası ile eğitim başlığını genişletiriz.Yarın bir gün open offis gibi ayrılık düşerse başımıza kendi yolumuza devam ederiz...

Güzel bi fikir. Pardusun sitesi olan Özgurlukicin.com da (Nasıl, Beyin ve Atölye) bu fikir çok güzel bi şekilde uygulanıyor. Ek olarak yeni fikirler diye bi yer yapmışlar, orda da yeni fikirler değerlendirilmeye alınıyor.

eribol

Aslında ne yalan söyleyeyim gönüllü çıksa bu fikir çok iyi yönetilebilir. Aklıma sürekli bu fikir gelip gidiyor ama kolay bir iş değil. Zaman ve sabır isteyen hatta iyi derecede ingilizce dil bilgisi gerektiren bir konu. Fakat bir ekip veya her konu için bir ekip oluşturulabilirse mükemmel olur.

heartsmagic

Alıntı yapılan: microanaliz - 19 Mayıs 2011 - 11:58:43
Linuxda belli başlı program konu gibi olaylarda sırası ile eğitim alanlarının açılmasını istiyorum wikide ...

Mesele Wiki ise ayrı bir isteğe gerek yok. Wiki herkese açık bir ortam.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

microanaliz

Wiki yi düzenlemek ayrı bir sıkıntı herkes buna yardımcı olmalı bu yüzden açtım bu konuyu öyle tek kişiyle değil bir ekiple yönetilmesi lazım.
MicroAnaliz