video formatını sese

Başlatan cemx_19, 14 Mayıs 2011 - 23:19:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemx_19

İyi günler
Video formatını ses formatına dönüştürebilen program arıyorum.Windows üzerinde çalışan total video converter adında bir program vardı.Bu tarzda birşey arıyorum.Tavsiyesi olan varmı?

ubuntuki lilith

Lütfen konu hakkında forumda arama yapınız, konu ile ilgili doyurucu açıklamalar içeren çokça başlık var. Eğer sonuç alamazsanız, denediğiniz başlık üzerinden devam edebilirsiniz.

karizmaxi

Orjinal adıyla "sound converter"  Türkçe adıyla "ses dönüştürücüsü" programı var ben onu kullanıyorum kurduktan sonra sitesinden mp3 destek kodeğini yüklüyorsun tamadır
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

cemx_19

Alıntı yapılan: ubuntuki lilith - 14 Mayıs 2011 - 23:28:29
Lütfen konu hakkında forumda arama yapınız, konu ile ilgili doyurucu açıklamalar içeren çokça başlık var. Eğer sonuç alamazsanız, denediğiniz başlık üzerinden devam edebilirsiniz.
Yarım saattir arıyoz zaten

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 14 Mayıs 2011 - 23:46:40

Alıntı yapılan: karizmaxi - 14 Mayıs 2011 - 23:28:39
Orjinal adıyla "sound converter"  Türkçe adıyla "ses dönüştürücüsü" programı var ben onu kullanıyorum kurduktan sonra sitesinden mp3 destek kodeğini yüklüyorsun tamadır
Sağol hocam,bi bakayım.

ubuntuki lilith

Asabiyete gerek yok. Neden peki ben basitçe "videodan sese dönüştürme" şeklinde arama yaptığımda aşağıdakilere ulaşabiliyorum da siz ulaşamıyorsunuz?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

cemx_19

Alıntı yapılan: ubuntuki lilith - 14 Mayıs 2011 - 23:51:09
Asabiyete gerek yok. Neden peki ben basitçe "videodan sese dönüştürme" şeklinde arama yaptığımda aşağıdakilere ulaşabiliyorum da siz ulaşamıyorsunuz?
Bak kardeşim,onları okudum hepsini tek tek.Benim aradığım program 'Total Video Converter' tarzı birşey.Ses dosyalarını sese,video dosyalarını videoya,yada sesi videoya dönüştürebilen,kalitesini artırıp azaltabilen,ekran boyutunu değiştirebilen bir program.Total video converter bunların hepsini yapıyor.Ama sadece windows üzerinde çalışır.Böyle bir program varmı Linux üzerinde çalışan.Varsa gönder bana ben bu forumu terkedeyim.

ubuntuki lilith

Uzatmayacağım uzar gibi görünüyor çünkü durumdan.
Kolay gelsin, umarım ihtiyaç duyduğunuz programı bulursunuz.

matrax_41

Mobile media converter, winff şimdi aklıma gelmeyen daha bir çok yazılım var. Ve bu programların bahsi forumda geçmişti. Forumdan gitmene gerek yok ama kahve ağzıyla (kardeşim gibi) konuşmazsan seviniriz.

Saavedro

Eski versiyon Format Factory 2.30 sürümünü internetten bul.Ubuntu'da wine yardımıyla çalıştırısın.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

cemx_19

Alıntı yapılan: Saavedro - 15 Mayıs 2011 - 00:30:45
Eski versiyon Format Factory 2.30 sürümünü internetten bul.Ubuntu'da wine yardımıyla çalıştırısın.
Sağol baba

heartsmagic

@cemx_19, aşağıdaki nazik uyarıyı ben de yapayım sana:

Alıntı yapılan: matrax_41 - 15 Mayıs 2011 - 00:15:22
Forumdan gitmene gerek yok ama kahve ağzıyla (kardeşim gibi) konuşmazsan seviniriz.

Lütfen, bu ağızla konuşmaya devam etme. Seven vardır, sevmeyen vardır. Sevmeyenleri düşünerek konuşmaman gerekiyor böyle.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

decent

Arista Transcoder işinize yarayabilir:

Features

• Presets for Android, iPod, computer, DVD player, PSP, and more
  • Live preview to see encoded quality
  • Automatically discover available DVD drives and media
  • Rip straight from DVD media easily
  • Automatically discover and record from Video4Linux devices
  • Support for H.264, WebM, FLV, Ogg, DivX and more
  • Batch processing of entire directories easily
  • Simple terminal client for scripting
  • Nautilus extension for right-click file conversion

https://github.com/danielgtaylor/arista/blob/0.9.6/README.md#readme
http://www.transcoder.org/
http://www.transcoder.org/screenshots/

Ubuntu 10.10 ve 11.04 sürümlerinde doğrudan paket yöneticisi ile yükleyebilirsiniz..

Shamata

Alıntı yapılan: cemx_19 - 14 Mayıs 2011 - 23:19:46
İyi günler
Video formatını ses formatına dönüştürebilen program arıyorum.Windows üzerinde çalışan total video converter adında bir program vardı.Bu tarzda * bir şey arıyorum.Tavsiyesi olan varmı?

WinFF işinizi rahatlıkla görür diye düşünüyorum.

EtSütYumurta

winf'i dene diyorum kardeş asla pişman olmazsın. ayrıca ortalığu bu kadar yaygaraya vermene gerek yoktu. yazılım merkezine converter yazman yeterliydi.
im'koniqwe