paradocks programi

Başlatan istanbulluh, 12 Mayıs 2011 - 15:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

istanbulluh

merhaba,
son guncellerstirmeleri olan ubuntu uzerine ParaDocks programini kuramadim, yardimci olabilirseniz sevinirim
program: http://europa.pharmazie.uni-halle.de/joomla/downloads/paradocks_gui-0.1.1.tar.bz2

heartsmagic

Arşivin içinden bir INSTALL veya README dosyası çıktı mı?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

istanbulluh

çıkmadı hocam,
sitede kurulmasi gereken paketleri ve bu paketlerin nasil kurulacagi yaziyor ama program ile ilgili bi sey bulamadim

MoShic

Bu program ne işe yarıyor ? (adı ilginç)
Eski ID: Mar yJuana

if

Alıntı yapılan: istanbulluh - 12 Mayıs 2011 - 17:38:36
çıkmadı hocam,
sitede kurulmasi gereken paketleri ve bu paketlerin nasil kurulacagi yaziyor ama program ile ilgili bi sey bulamadim

@istanbulluh, Ubuntu 10.4'de nasıl kurulacağının anlatıldığı sayfada gerekli paketlerin neler olduğu söylendikten sonra bu uygulamanın nasıl kurulacağı söylenmiş. İndirdiğiniz paket içinde make komutunu yürütünüz, ardından paradoks bir çalıştırılabilir belge oluşacak. Bunu istediğiniz yere taşıyabileceğiniz söyleniyor. Yani ister /usr/bin/ dizinine ister ~/ dizini altına taşıyıp uygulamayı çalıştırabilirsiniz.

istanbulluh

teşekkürler hocam
deneyecegim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Mayıs 2011 - 09:55:13

Alıntı yapılan: Mar yJuana - 12 Mayıs 2011 - 18:28:58
Bu program ne işe yarıyor ? (adı ilginç)
bu program moleküllerin (ilaç diyebiliriz) hedeflerine nasıl bir uyum içinde olduklarını hesapliyor (ilaç-reseptör \anahtar-kilit modeli). 

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 13 Mayıs 2011 - 16:09:24

@istanbulluh, Ubuntu 10.4'de nasıl kurulacağının anlatıldığı sayfada gerekli paketlerin neler olduğu söylendikten sonra bu uygulamanın nasıl kurulacağı söylenmiş. İndirdiğiniz paket içinde make komutunu yürütünüz, ardından paradoks bir çalıştırılabilir belge oluşacak. Bunu istediğiniz yere taşıyabileceğiniz söyleniyor. Yani ister /usr/bin/ dizinine ister ~/ dizini altına taşıyıp uygulamayı çalıştırabilirsiniz.
[/quote]

merhaba hocam,
işlemleri sirasiyle yaptim-yapmayi denedim;
en son qmake komutu verdim, sonuc:
WARNING: Found potential symbol conflict of find.cpp (find.cpp) in SOURCES
WARNING: Found potential symbol conflict of find.h (find.h) in HEADERS
WARNING: Found potential symbol conflict of log.cpp (log.cpp) in SOURCES
WARNING: Found potential symbol conflict of log.h (log.h) in HEADERS
WARNING: Found potential symbol conflict of paradocks.cpp (paradocks.cpp) in SOURCES
WARNING: Found potential symbol conflict of paradocks.h (paradocks.h) in HEADERS

ne onerirsiniz hocam?

gecegezen

ben tarball açtıktan sonra paradocks_gui tıklayınca bir program açıldı. galiba zaten derlenmiş şeklide var.
Yotube kanalım hepinizi beklerim...
https://www.youtube.com/channel/UCsRQPZxNJKZbfpGy6r97nJw

istanbulluh

nasıl hocam, anlayamadım

if

@istanbulluh, indirdiğiniz paketin içine sadece make komutunu verdiğiniz değil mi? @gecegezegen'in dediği gibi derlenmiş halde geliyor paket. Paketin içindeki paradocks_gui'ye çift tıklayınca çalıştığını söylemiş @gecegezen.

istanbulluh

denedim ama çalışmadı hocam

if

@istanbulluh, şu an için bir yorum yapamayacağım. Akşam müsait olursam uygulamayı kurmaya çalışayım. O zaman kadar belki cevap gelmiş olur.

heartsmagic

Alıntı yapılan: istanbulluh - 17 Mayıs 2011 - 17:07:28
denedim ama çalışmadı hocam

Uçbirimden dene.

cd /nerede/bu/uygulamanın/dizini
chmod +x paradocks_gui
./paradocks_gui
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.