[Çözüldü]Ubuntuda Youtube Videosu İndirip İzlemek-Firefox Eklentisi Değil

Başlatan greenj, 23 Nisan 2011 - 22:35:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

greenj

Merhaba, ubuntu yazılım merkezinden kurulan bir youtube video downloader programı arıyorum. Forumdaki başlıklara baktım ve genelde anlatılan şey hep: firefox'a eklenen eklentiler aracılığıyla nasıl youtube videosu indirileceği. Bu bana yaramıyor çünkü firefox eklentisi olarak noscripts kullanıyorum. Ve noscripts eklentisi, tarayıcıdan indirilecek videolara izin vermiyor.

UGET programını kurdum, youtube videosunun url adresini yazmamı istedi indirmek için, videonun url adresini kopyalayıp yapıştırdım. UGET'in indirdiği şey video değil bir HTML kodu çıktı. Videoyu nasıl izleyeceğim? Bu HTML kodunu neyle video haline getireceğim bilemedim. UGET yanlış bir seçim mi yoksa? Eğer doğru bir seçimse, html kodu şeklinde inen klibi nasıl izleyebilirim? Sağolun.

decent

UMPlayer, Başarılı Bir SMPlayer Çatallaması.

Bu yazılım ile youtube videolarını arayıp-izleyip kaydedebilirsiniz.
Web tarayıcısına ihtiyacınız yoktur.

eribol

Miro yazılımını depodan kurabilirsiniz. Uçbirimden LC_ALL=C miroşeklinde de çalıştırabilirsiniz. Hem izleyip hem de kaydedebilirsiniz. Ama kendi arama kutusu var zaten, o yüzden url adresine gerek yok.

greenj

Önerileriniz için teşekkürler. Hepsini denedim. Decent'in önerdiği umplayer tamamen işimi gördü, aradığım işlevlerin hepsine sahip. Çok beğendim. Tekrar teşekkürler. UMplayer bir taraftar daha kazandı.

decent

Beğendiğinize ve işinize yaradığına sevindim.
Etiketleyip kapatıyorum.