ekran kartım yandı. onboard ekran kartımla açılırken ekran kalıyor.

Başlatan funnelweb, 11 Nisan 2011 - 02:39:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

funnelweb

Ekran kartım yandı. Sonra çıkarttım ve onboard ekran kartımı taktım. Ubuntu açılıyor fakat bir yerden sonra ilerlemiyor. CanlıCD ile çalıştırtım güzelce çalışıyor.

Yiğit Ateş

Yanan ekran kartının modeli neydi? Sürücüleri temizlendi mi sistemden?

funnelweb

nvdia 9600gt hayır temızleyemedım. CanlıCD den temizlemek aklıma geldi fakat klasorlerıne ulasamadım.

Yiğit Ateş

Çalışan CD ile açmayın sistemi. Sisteminizde Ctrl+Alt+F1 ile konsola düşün ve aşağıdaki komutu verin.

sudo apt-get --purge remove nvidia-*

funnelweb

yukarıda ki gibi sonsuza doğru gıdıyo sımdıde konsala düşemiyorum. yada donup kalıyor. gene konsala dusemıyorum.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 11 Nisan 2011 - 03:19:39

acaip sinirlendim olmuyo ekran kartı driverlerını sıldım gene olmadı. tekrar bastan kuruorum ubuntuyu

onurrsln

barış

cengizomer

burk

acer

drosha

Ordaki mantık elinizde ısı tabancası olmadığı için elindeki imkanla ancak fırın kullanabilindiği içi yapılmıştır. Bunu deneyip sonuç verenleride gördüm, Tam kapatamayıp fırının içinde kapasitör aradığımızıda :D

barış

kalkan1973

Evde İşte her yerde Linux

zipco

xbox rrod gibi. kart asiri isinmasindan kaynaklanan lehim catlamasi veya problemi. ise yariyor kisa bir sure icin 2-3 hafta kadar

burk

Alıntı yapılan: drosha - 24 Nisan 2011 - 22:30:55
Ordaki mantık elinizde ısı tabancası olmadığı için elindeki imkanla ancak fırın kullanabilindiği içi yapılmıştır. Bunu deneyip sonuç verenleride gördüm, Tam kapatamayıp fırının içinde kapasitör aradığımızıda :D
Alıntı yapılan: zipco - 24 Nisan 2011 - 23:26:51
xbox rrod gibi. kart asiri isinmasindan kaynaklanan lehim catlamasi veya problemi. ise yariyor kisa bir sure icin 2-3 hafta kadar
Benim anlamadığım şey diğer parçaların nasıl erimediği?