Ekranda tarayıcaki resimler kalıyor

Başlatan seckin, 28 Mart 2011 - 02:26:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seckin

Merhaba arkadaşlar benim sorunum tarayıcıda ki bazı resimler ekranda kalıyor :(

Mesela bu resimdeki HSN üzerini reklam olmasın diye kapamaya çalıştığım yer ve gülle kaldırmaya çalışan adam aslında chrome da sayda olanlar resimdi onları fare ile tutup bırakınca öyle kalıyor :( Ubuntu 10.10 Ubuntu Netbook Edition  daha yeni kurdum ama sorunlar çıkarmaya başladı

Aslında tek sorun bu da değil untiye benzeyen kısım hiç başlamıyor hata veriyor. Kullanıcı adınızı ubuntu olarak girin diye üstte ingilizce bir yazı vardı ama ingilizcem olmadığı için ne olduğunu unuttum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

zeitgeist

Ekran kartı sürücülerini yüklemiş miydin?

Ayrıca bu ifadeyi anlamadım ben:

Alıntı Yapçalışan adam aslında chrome da sayda olanlar resimdi onları fare ile tutup bırakınca öyle kalıyor
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

seckin

sayfada olacaktı :( gece gece o kadar yazabilmişim. Ekran kartı yüklü.

Düzenleme: Konuyu kilitleyebilirsiniz. Netbook sürümünden deskop sürümüne geçmeye karar verdim sizleri meşgul ettiğim için özür dilerim :(

Sherlock Holmes

Ekran yenileme/tazelem oranınızı değiştirmeyi deneyiniz. (genelde 60Hz olması gerekir)
Ayrıca Ccsm yüklü ise bu değeri oradaki "Genel Ayarlar" altında da uygulayınız.

Siz Netbook-edition(unity) üzerinden'mi bu tarayici-kalıntıları hatasını aldınız.?

Alıntı yapılan: seckin - 28 Mart 2011 - 02:26:06
Aslında tek sorun bu da değil untiye benzeyen kısım hiç başlamıyor hata veriyor.

Sol'a yerleşen kısayollar barındıran bir rıhtım uygulaması/paneli'mi kastettiğiniz,acaba.?
"alt+F2" sonrasında,
unity -s
ile elde ettiğiniz çıktıları buraya geçermisiniz.?

zeitgeist

Sorun yeni bir yüklemeyle giderildiği için [Çözüldü] etiketini kaldırıp kilitliyorum.
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles