[Çözüldü] - Gnome Panel Tema değişimlerine Ayak Uydurmuyor

Başlatan yakusha, 27 Mart 2011 - 03:18:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakusha

Hangi temayı seçersem seçeyim gnome panel tema değişimlerine ayak uydurmuyor...

yüksek karşıtlık gibi tüm temayı bozan bir tema tercihi bile alt panelin rengini değiştirmeye yetmedi

gnome panel ayarlarını rm .... diyerek tamamen kaldırdım, laptopu yeniden başlattım fakat kar etmedi...

:-\

ilavedir...

şüpheli yazılım bulunmuştur... gtk-chtheme diye paketlenmiş gtk2.0 change theme diye bir uygulama var, o uygulama ile tema seçip uygula demişsek normal yoldan istediğimiz kadar deneyelim tema değişmiyor...

ÇÖZÜM:

/home/user altındaki .gtkrc-2.0 dosyalarını silmekten geçiyormuş...
Artık bu forumu kullanmıyor.

Yiğit Ateş

Bu sorundan önce en son ne yapmıştınız?

Düzenleme: Yazım hatası.

yakusha

gtk-theme diyen temaların hepsini sisteme kurup denemeye çalıştım :) amaç bir kafedeki arkadaşlara ubuntu temaları ile hava atıp ubuntuya geçirmekti :) :)

çok tema yükleyince temalar değişmez oldu... ben de yüklediğim temalar ile birlikte kullanmadığım tüm temaları geri kaldırdım...

inanın kötü bir niyetim yoktu :)

sema

Şuradaki hata gibi:

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1650174

Aynısını daha önce ben de aldığım için net bir şey söyleyemiyorum ne yazık ki. Mac teması var mıydı denediğin temalar içinde? Bir de anadizindeki bütün gizli dosyaları silmeyi denedin mi?
susema

yakusha

şüpheli yazılım bulunmuştur... gtk-chtheme diye paketlenmiş gtk2.0 change theme diye bir uygulama var, o uygulama ile tema seçip uygula demişsek normal yoldan istediğimiz kadar deneyelim tema değişmiyor...

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 27 Mart 2011 - 18:01:56

efendim

benim tek şikayetim tema değişikliklerine ayak uyduramamak değilmiş, aynı zamanda gnome-apparanc komutu tema seçeneklerini kapatınca bile kapatılmıyormuş...

gnome-apperanc komutu hatasını ararken

home/user dosyası altındaki

gtkrc-*

dosyalarının silinmesinin hatayı düzelteceği notu düşülmüştü... o dosyayı silince işlemci kullanım seviyem tekrar normale döndüğü gibi, başta belirtiğim hatadan da kurtulmuş oldum...

fikir veren tüm arkadaşlara teşekkürlerle...