Firefox Font Sorunu?

Başlatan kral4820, 28 Temmuz 2008 - 01:03:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kral4820

Arkadaşlar Firefox'daki yazılar gözü çok yoruyor yazıların Windows'un aynısı olmasını istiyorum yapılabilecek bir şey var mı?Firefox'daki ayarlardan sorun çözülmüyor

heartsmagic

Ne kadar kötü durumda fontlar? Biraz farklılık olsa da çok fazla değil bu ancak Windowstakinin aynısını elde edemezsin. Aklıma gelip de deneyebileceklerin.

1. Firefox'un kendi font ayarlarını yaparken "sitelerin kendi fontlarını kullanmasına izin ver" şıkkını iptal edip istediğin fontu ve büyüklüğünü kullanırsın.

2. Sistem-Tercihler-Görünüm altındaki Font bölümünden boyut ve dpi ayarları ile oynarsın. Ancak bu tüm sistemi etkiler.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

izzetguntalaz

Alıntı yapılan: heartsmagic - 28 Temmuz 2008 - 01:29:55
1. Firefox'un kendi font ayarlarını yaparken "sitelerin kendi fontlarını kullanmasına izin ver" şıkkını iptal edip istediğin fontu ve büyüklüğünü kullanırsın.

Serkan arkadaşımız sana bu yolu önermiş ama ben nasıl olduğunuda açıklamak istiyorum.

Firefox ta "Edit > Preferences de Content" sekmesinde "Fronts & Colors" altındaki "Advanced..."

Altında tüm ayarlara ulaşabilirsin. Tıkı kaldırırsan sitelerin kendi yazı karakterleri yerine senin tanımladığın
karakterleri kullanır.

Umarım yeni karakterlerle mutlu olursun.

gufabe

Alttaki bağlantı konuyla ilgili güzel bir eklentiye açılıyor.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/theme-font-size-changer/

Tavsiye ederim.