En Güzel Masaüstü Yarışması (Nisan 2011)

Başlatan sem, 23 Mart 2011 - 09:39:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

crebia_rec

Alıntı yapılan: badhero - 05 Nisan 2011 - 22:58:16
Alıntı yapılan: bytan - 05 Nisan 2011 - 22:48:52
@crebia_rec,

Kullandığın sistem ve sürüm nedir?

Ben de merak ediyorum. Çok az görmüş olsam da Windows 7'den bir farkı yok gibi, sanki biri Windows ekran görüntüsüyle yarışmaya katılıyormuş gibi. :)

Yarışmaya katılıyorcasına gibi iltifatlar için tşkkürler öncelikle.. Yalnız yarışma olsaymış kapardım heralde bir iphone :))
Şöyle söyliyeyim. Askerden geldim 3 aydır iş arıyorum.. kadınlar masaüstüne el işi örerya, bende sıkıntıdan masaüstüne bişeyler ördüm. Yanlız masaüstüne gelene kadar resmen bilgisayar mühendisi oldum çıktım, torrentti geçiosun ilerdeki marketin köşeden zemin kattayım:)) Şaka biryana; Desktop'u biraz daha değiştirip editledim, yukarda son haline birdaha göz atabilirsiniz. Artık aklıma başka birşey gelmedi, bi tavsiyeniz olursa söyleyin. İşletim sistemim Win7 Ultimate.. Bu hale getirene kadar çok şey yükledim denedim sildim. Bu arada balıklarım hareketlidir, screensaver değildir :) Detaylarıyla ilgilenen olursa kullandığım programları yazarım.. Eyw ;)

xhektor

Masaüstü yarışmasına Win7 ile katılınabiliyor mu? ben sadece Linux türevleri için olduğunu düşünüyorum.

cemoli

özgür yazılım dedikleri bu olsa gerek
herkes istediği distro ile katılabiliyor
bu distro win7 olsa bile :D
Linux'u Seviyoruuuuuuum ;D

heartsmagic

Alıntı yapılan: xhektor - 06 Nisan 2011 - 10:34:35
Masaüstü yarışmasına Win7 ile katılınabiliyor mu? ben sadece Linux türevleri için olduğunu düşünüyorum.

Hayır katılım almıyoruz Windows üzerinden :)

@crebia_rec, zahmetin için eline sağlık ancak burası bir GNU/Linux forumu. Seni bir Linux dağıtımı ile aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

crebia_rec

hahah:)) inanın bilmiyordum, google da rastgele konu başlığını görünce yazayım demiştim. ziyanı yok dostlar, canlar sağolsun ;)

sem

Anlayışınız için teşekkürler. Hani gaza getirmek gibi olmasın da =) Windows ile öyle yapıyorsanız bu tarafa cidden mükemmele yaklaşabilirsiniz. =)
".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?

crebia_rec

Doğruluk payı olabilir. Sonucta linux, daha özgür bir işletim sistemi olarak tarif ediliyor. Fakat tamamen özgür kalmak da pek bana göre değil. Böyle abartıyorum sonra:) Sanki para vericekler:)))

sem

".NET çemberinden geçen lirisist etkisi bir 'Volcano', bir yüzüm Java bir yüzüm Badalamenti Don Tano"
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Her yer ölüm yine, burası dünya
Derken ölüm bile bu nasıl dünya?
Benden ölüm dile, batıyor gün yine
Burası dünya?