Bu Temayı bilen varmı?

Başlatan FıratikUS, 09 Mart 2011 - 23:31:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FıratikUS

Wiki gnome masaüstü görüntülerine bakarken gördüm çok güzel bir şeye benziyor.
Adını sanını bilen var mı dostlar?
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/Dosya:Gnome14.png
"Yok boşluktan başka bir şey toz nereye konacak"

sema

Resmi @agritux (bir zamanların @sessizce'si) yüklemiş. Özel ileti gönderebilirsin :)
susema

FıratikUS

Şimdi göndersem ve cevap gelse ben haftalar sonra okurum cevabı offff

Neden: Netim 3 aylık borç dan dolayı kesilecek, şuan bağlantı hızını düşürdüler ve anlık kopmalar.....
Uyumak istemiyorum bu gece Candy bu son mesajlarımdan biri teşekkür ederim lakin:P

sema

Üzülme, gelir geçer :D Senin için ben de gönderebilirim elbette bir ileti, umarım eski beni tanır :) Cevabı da iletirim.
susema

FıratikUS

Alıştım geçenlerde tam altı ay netsiz yaşadım. Arada iyi de oluyor kitap ,ders ,fotoğraf için zaman ayırmış oluyorum.
Yoksa beklemekte sorun yok:)Tekrar teşekkürler.....

Monarch

temadan ziyade wallpaper ı beğendim. keşke biri upload etse.. :)

agritux

Alıntı yapılan: FıratikUs - 09 Mart 2011 - 23:31:17
Wiki gnome masaüstü görüntülerine bakarken gördüm çok güzel bir şeye benziyor.
Adını sanını bilen var mı dostlar?
http://wiki.ubuntu-tr.net/index.php/Dosya:Gnome14.png

O benim masaüstü görüntümdü. Çaktırmayın ama o bir xfce. Xubuntu görüntüsü. Gnome kısmına karışmış olmalı. Bilmek istediğiniz nedir tema mı? Eğer duvarkağıdı ise, duvarkağıdı vardır benim arşivde. Kullandıklarımı saklarım hep.

FıratikUS

@agritux aslında ben pencerelerin ince bir çubuk hale gelmesini merak ettim. Tema ise bilmek isterim.
Duvarkağıdına talip olanda çıkmış :)

agritux

O xfce de sistem ile beraber gelen bir özellik zaten. Thunar'ın özelliği sanıyorum. Aynu özellik e17 de de var. Kde de de olsa gerek. Öyle hatırlıyorum. Gnome'da da yapmıştım ben. Bir aralar saçma şeylerle uğraşıp duruyordum :D Ama nasıl yaptım bilmiyorum inanın. Yani temanın özelliği değil o.

FıratikUS

Belki xfce denerim o zaman:)
Çok teşekkürler..

agritux

Belki değil kesin deneyin :) Mesela şu an ben wheezy xfce kullanıyorum :)

reis33

Alıntı yapılan: FıratikUs - 11 Mart 2011 - 20:13:31
@agritux aslında ben pencerelerin ince bir çubuk hale gelmesini merak ettim. Tema ise bilmek isterim.
Duvarkağıdına talip olanda çıkmış :)
Pencere başlığına çift tıklanınca küçültme/geri getirme özelliği mi acaba ?

furkankalkan

Alıntı yapılan: agritux - 11 Mart 2011 - 20:30:16
O xfce de sistem ile beraber gelen bir özellik zaten. Thunar'ın özelliği sanıyorum. Aynu özellik e17 de de var. Kde de de olsa gerek. Öyle hatırlıyorum. Gnome'da da yapmıştım ben. Bir aralar saçma şeylerle uğraşıp duruyordum :D Ama nasıl yaptım bilmiyorum inanın. Yani temanın özelliği değil o.

thunarın değil tümüyle xfcenin bir marifeti bu. çok kullanırdım bende bi aralar :) gnome da nasıl yapmıştın ?
Lover
twitter.com/furkan_kalkan1

serkanburda

Pencerelerin çubuk haline gelmesini ben kullanıyorum Gnome'da. Ubuntu tweak ile Masaüstü-Pencere Yönetimi-Başlık Çubuğunun Fare Tekerleği Eylemi-yukarı kaydır. Bunu yaptıktan sonra, fare tekerleği ile veya touchpad'de ise imleci başlık çubuğuna getirince aşağı yukarı yapınca oluyor.

Monarch

Alıntı yapılan: agritux - 11 Mart 2011 - 20:03:20
O benim masaüstü görüntümdü. Çaktırmayın ama o bir xfce. Xubuntu görüntüsü. Gnome kısmına karışmış olmalı. Bilmek istediğiniz nedir tema mı? Eğer duvarkağıdı ise, duvarkağıdı vardır benim arşivde. Kullandıklarımı saklarım hep.

duvarkağıdını paylaşırsanız sevinirim, telif hakkı yoksa eğer :)

FıratikUS

Alıntı yapılan: agritux - 11 Mart 2011 - 20:34:55
Belki değil kesin deneyin :) Mesela şu an ben wheezy xfce kullanıyorum :)
Debian xfce kurdum çok yorucuydu ekran kartı , grub' tan kaybolan ubuntu v.b
Lakin çubuk haline gelen xfce' in doğal bir marifetiymiş öğrenmiş oldum:)

agritux

Alıntı yapılan: sersang - 11 Mart 2011 - 21:31:35
Pencerelerin çubuk haline gelmesini ben kullanıyorum Gnome'da. Ubuntu tweak ile Masaüstü-Pencere Yönetimi-Başlık Çubuğunun Fare Tekerleği Eylemi-yukarı kaydır. Bunu yaptıktan sonra, fare tekerleği ile veya imleçsürer ( * touchpad)'de ise imleci başlık çubuğuna getirince aşağı yukarı yapınca oluyor.

Böyle yapmıştım sanırım :)

duvar kağıdı :

http://ompldr.org/vN3J5Zw/gri%20agac.jpg

Monarch

@agritux, zahmet oldu. teşekkürler ;)

agritux