[Çözüldü] Audio CD Extractor ile mp3 Formatında çıkış alamama !

Başlatan noktakom, 06 Mart 2011 - 20:23:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

noktakom

Audio CD Extractor programının edit-preferences-edit profiles yolu ile açılan menüsünde mp3 seçeneği olmasına rağmen output format kısmında mp3 gözükmüyor. Dolayısıyla mp3 türünden çıkış alamıyorum. flac veya diğer türlerden çıkış alıp ffmeg ile mp3'e dönüştürmek istediğimde ise kodek hatası alıyorum. tavsiyenizi bekliyorum..

sema

Şu yüklü mü:

sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
susema

noktakom

paketi yükleyince sorun çözüldü. yalnız yükleme sırasında eula diye bir sözleşme çıktı microsoft end- user filan yazıyordu ne alaka olduğunu anlayamadım  :o :o. Zaten o bölümü geçemedim de takıldı kaldı. Açıklık getirebilirseniz sevinirim..

sema

EULA sözleşmesini kabul edip yüklemeye devam etmesi gerek. Tab tuşunu (sonra enter, fazlalık detay oldu :) ) kullanabilirsiniz bunun için.
susema

noktakom

valla hiç fazla detay olmamış tam ihtiyacım olan cevaptı... tab olayını düşünemediğim için enter'layıp  enter'layıp niye geçmiyor diyordum :) neyse teşekkürler yardım için...

sema

Rica ederim, yalnız konular çözüldüğünde başlığı [Çözüldü] olarak etiketlersek konu kapatılır, tabii daha önemlisi forum daha düzenli işler.
susema

heartsmagic

Alıntı yapılan: candy - 08 Mart 2011 - 02:23:09
Rica ederim, yalnız konular çözüldüğünde başlığı [Çözüldü] olarak etiketlersek konu kapatılır, tabii daha önemlisi forum daha düzenli işler.

+

Alıntı yapılan: hkndvc - 07 Mart 2011 - 21:26:21
... yalnız yükleme sırasında eula diye bir sözleşme çıktı microsoft end- user filan yazıyordu ne alaka olduğunu anlayamadım  :o :o.

MS fontları kurulduğu için.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.