Gnome açılış hatası.

Başlatan linuxuser, 02 Mart 2011 - 20:03:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

linuxuser

İyi çalışmalar;

Giriş ekranında şifre sormaması için, "kullanıcı ve şifreler" bölümünden direk girişi etkinleştirdim. Bu işlemi takip eden açılışta, aşağıya yazmış olduğum hatayı almaktayım. bu hata sonucunda, işletim sistemi başlamıyor.

"Could not update ICEauthority file/home/user/.ICEauthority"

Bu hata sonrasında, "Gnome Nautilus" ile ilgili başka bir hata daha veriyor. İlgilenenlere imdiden teşekkür ederim.

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

linuxuser

bytan teşekkür ederim. Başlıkları kendimce uyguladım başaramadım. Belgelerime ihtiyacım var, kurtarma işlemini nasıl yapabilirim?

bytan

Uygulama sırasında karşılaştığın hataları buraya aktarırsan, yardımcı olmaya çalışırız.

Belgelerini canlı cd ile disk bölümlerine ulaşarak kurtarabileceğin gibi kurtarma kipinde yeni bir kullanıcı oluşturarak da kurulu sistemi kullanmaya devam edebilirsin. Kullanıcı eklemek için:

adduser YeniKullanıcı
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: linuxuser - 02 Mart 2011 - 20:03:59
"Could not update ICEauthority file/home/user/.ICEauthority"

Bu uyarı komut satırında değil'de,
bir pencere'de gösteriliyor ise,
'close'u tıklayarak oturumunuza giriş yapabilirsiniz.  :) (şahsen öyle yapıyordum)