[Çözüldü]Xubuntu Kısayol

Başlatan Warlord, 01 Mart 2011 - 22:20:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Warlord

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda görünmeyen Hdd bölümlerini bağladım( Fstab işleme programı ile C/)
/media/Archive olarak bağladım. Sorum şu nasıll kısayol oluşturabilirm masaüstüne Ve Places(Yerler)e nasıl koyarım.
Forumda XFCE menü düzenleme ile anlatılan konudaki gibi olmuyor. ''Şimdiki menü dosyasınıu kullanı'' tıkladığımda dosyayı bulmam için yönlediriyor. Yani kopyalanmıyor.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 01 Mart 2011 - 23:48:29

Arkadaşlar uzun aramalarım sonunda bu problemimide çözdüm.
Kilitlensin.

bytan

Eğer nasıl yaptığını da paylaşırsan belki başka birisi senin gibi uzun aramalar yapmak durumunda kalmaz.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

Warlord

Haklısın. Anlatayım hemen.
Öncelikler fstab işleme programı ile bağlanmış olan HDD bölümümüzün kısayolunu masaüstüne oluşturmak için
/Home/media klasörüne gidip kısayol oluşturmak istediğimiz klasöre sağ tıklıyoruz. Ve gönder sekmesinden Masaüstü Bağlantılarını tıkladıkmı işlem tamamdır.
Ayrıca programları masaüstüne kısayol olarak yerleştirmek istersek mecbur başlatıcı oluşturmalıyız. Burda önemli olan Komut kısmı.
Kolay gelsin.

bytan

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST