Mesajları silerken açıklama istiyorum.

Başlatan frtxyz, 26 Şubat 2011 - 15:26:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frtxyz

Forum yöneticisi veya yöneticilerine. Mesajımı silerken mümkünse açıklamasını da yaparsanız biraz daha uygun olur. Atılan mesajda beğenmeyenin yanında beğenenlerde olduğu halde mesajım neden siliniyor. Ayrıca madem sildiniz mantıklı bir sebebinide ikna edici birşekilde açıklamak zorundasınız. Ubuntu adı altında açılan bir forum kimsenin keyfine bırakılamaz, ancak ve ancak ubuntuyu yapan kişi bu hakkı iddia edebilir. Ubuntu ve forumu bir veya birkaç kişinin keyfine göre idare edilebilecek isimler değil. Özgürüz özgürüz lafının arkasında diktatörlük var resmen. Ayıptır bu yaptığınız. Kimse kimseye muhtaç değil, 1500 dolar verip mac os ile ubuntunun yüzüne bile bakmamak oldukça kolay, bu yazıları mac ekranından yazdırmayın bana. İnsanın hevesini kursağında bırakıyorsunuz.
Samsung R530 Dizüstü Bilgisayar
Nvidia Geforce 310M
Intel i3 2.1 GHZ

Windowsta neymiş :D hayata pencerelerden bakma; dışarı çık. Hayat sokaklarda. UBUNTU...

canosayan

Alıntı yapılan: frtxyz
Yeter arkadaşım, işin cılkı çıktı, kim yönetici ise silmek istedikleri başlığı, konuyu beğenmiyorsa silsin. Zaten durumun gidişhatına göre bizde burda bulunuruz yada bulunmayız. Dünyadaki tek Ubuntu forumu değil sonuçta, insanları kendi dillerinden soğutmayın.

şöyle ki. yukarıdaki mesajınız ile zaten isteyen silsin demişsiniz. hadi bunu geçtim zaten eğer bir içeriğin uygun olmadığı düşünülüyorsa içerik silinir. aynı konuda resimlerden rahatsız olan arkadaşlar varsa konuda bir problem var demektir.

mantıklı şekilde izah edelim. forumda küfür yasaktır. ben etmedim fotoğrafını koydum gibi bir mazerette kabul edilebilir değil. windowsun kötü olması linux'a özgürlüğe bir şey kazandırmaz. kazandırsaydı bu gün oranlar çok farklı olurdu. linux a anca düzgün çalışan uygulamalar, iş yapan geliştiriciler katkı sağlar. gerisi sadece fasa fisodur.

isterseniz mac alabilirsiniz. bu hiç bir forum yöneticisini ilgilendirmez. burası ubuntunun malı değildir. sadece gönüllülerin oluşturduğu bir ortamdır. sizinde dediğiniz gibi tek ubuntu forumu da değildir.

ayrıca özgür yazılım dediğiniz şey bir heves değil, bir kullanım ve hayata bakış şeklidir. eğer buraya bir heves ile geldiniz ve tek amacınız dalga geçmek ise üzgünüz ki hevesiniz kursağınızda kalacaktır. bu amaçla kullanabileceğiniz bir çok forum bulunmaktadır.
Chmod bizim işimiz.

bytan

Bırakın artık bu edebiyatları. "Özgür yazılım, ben özgürüm, siz hiçbir şey yapamazsınız, siz bilmem neyi yapmak zorundasınız, siz bunu da yapmak zorundasınız, sizler şöylesiniz, burası bilmem kimin malı değil, zart zurt.."

Neyin açıklamasını istiyorsun? Sağda solda gördüğün küfürlü iletileri "komik durum", "bilmem ne tespiti" adı altında buraya aktarmışsın, başka biri tüm forumun ziyaretçilere ne kadar açık olduğunu bilmeden bizim daha önce fark etmediğimiz ancak şu an düzelttiğimiz ziyaretçinin eklentiye ulaşamaması sorununu baz alıp foruma ve yöneticilere saydırmış, sonra birbirinize saydırmışsınız. Kimseye bir şey demeden konuyu içeriye atmışız, bir de gelip yeni konu açıp siz diktatörsünüz, bilmem ne yapmak zorundasınız türü zırvalarını döküyorsun ortaya. Forum kimsenin keyfine bırakılamaz ama senin açtığın küfürlü konu kalmalı. Kimsenin keyfine bırakılamaz ama Ubuntu'yu yapan kişide bu hak varmışmış?!

Git ubuntu'yu yapan kişiye derdini anlat. Bana açıklama yapmak zorundalar ama yapmıyorlar diye de ilave yap. Hatta daha açık söyleyeyim, hiçbir şey yapmak zorunda değiliz. Senin kıytırık konuna açıklama yapana kadar bakılması gereken daha önemli meseleler var. 2 gün sonra foruma ulaşılamayınca ne sen ne de senin enteresan konun ortada olacak.

Eğer gnu/linux sana göre bizlere bağlı bir şeyse, bizim tavırlarımızla bunu kullanıp kullanmamaya karar veriyorsan baştan hata yapıyorsun. İstediğin zaman istediğin sistemi kullanmakta özgürsün. Hangi ekrana baktığın, neyi kullandığın bizi zerre kadar ilgilendirmiyor. Senin kullanıp kullanmamanın getirileri de götürüleri de bize değil.

Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

frtxyz

Bana içinde 50 tane ileti olan konudan bir parçayı kesip yapıştırarak birşey anlatmaya çalışmayın. Geliştirenler için bu iş heves olmayabilir ama kullananlar için yüzde yüz hevestir. Kimsenin ubuntuya senelerce linux eğitimi aldıktan sonra başladığını sanmıyorum. Öncelikle ubuntunun neden popüler olduğunu hatırlatırım. Zamanında dergilerde yada kapınıza kadar gelen cdleri unutmuş gibisiniz. Ben açıklama dedim akıl verin demedim. Ben iletinizde bir açıklama göremiyorum. Madem bu iş dediğiniz gibi çok ciddi bir iş ozaman forumdaki hoş sohbet, mobil veya görebildiğiniz tüm teknik olmayan bölümleri kaldırın. Bakın bakalım işler nasıl değişiyor. Siz forumda işini bitirip güle güle diyen kullanıcılar istiyorsanız ondanda yeteri kadar mevcut. Yönetici bölümünün tavırlarında en ufak bir deiğişim göremedim, tamamı kopyala yapıştır olmuş. Kuzum siz bu işten paramı kazanıyorsunuz da kendinizi bukadar kasmışsınız. Kendimi sorgu altında hissetmeme sebep oluyorsunuz. Söylediğim gibi mac ekranından aynılarını yazıp gönderdiğim zaman onada uygun bir cevabınız olur umarım. İşiniz gücünüz birilerine racon kesmek. Ne oluyor iki kelime daha fazla komut yazınca veya Türkçemizi edebiyat dersinde gibi kullanınca sokakta benden veya başkasından daha mı fazla selam veriyorlar size :) İyi birde mesai saatleri de koyun foruma devlet dairesine benzetmişsiniz zaten. Neyse allahtan kafası sana göre çalışmayan ama bana göre arkasından koşsan yetişemeyeceğin insanlar yok değil buralarda.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Şubat 2011 - 15:53:13

İyi ozaman bytan sana da forumunada kolay gelsin. Zırvanın büyüğünü sen yapmışsın. Daha fazla bu saçmalığa zaten katlanmıyorum, klavyenle sana kolay gelsin.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Şubat 2011 - 15:54:40

Aboneliğimi sil yada oraya bir buton koyda biraz daha geliştirmiş ol.
Nvidia Geforce 310M
Intel i3 2.1 GHZ

Windowsta neymiş :D hayata pencerelerden bakma; dışarı çık. Hayat sokaklarda. UBUNTU...

canosayan

Bence siz kendinize yeni bir forum bulun. Mac ile ilgili bir forum vardır buralarda.

Sizin için * tabi ki heves olabilir. Şu an ben linux tabanlı bir dil ile programlama yaparak ve bir linux sunucuyu yöneterek para kazanıyorum. Öyle sağdan soldan indirdiğim bak masaüstüm küp oldu dönüyor işleriyle değil. Evet linux üzerinde geliştiriyorum ve linux üzerinde çalıştırıyorum. Benim için heves değil. bu yüzden kastırmakta hiç bir sakınca görmüyorum.

Neyse ki bildiğim bir şey var. Sizin gibi kullanıcılar bir kaç gün geliyor. bir iki tartışmaya katılıyor. Bir iki cevap alıyor. Sonra bizi bloglarında yazıyor, şikayet ediyorlar. Hatta ubuntuya şikayet etmeye kalkanlar oluyor. Tek bir şey var ki biz 1 sene önce ne şekilde isek şu anda o şekildeyiz. Kimsenin linux kullanması yada kimsenin kullanmaması bizi başka bir yere getirmiyor. Sevdiğimiz işi özen göstererek yapıyoruz. Oyun oynayarak değil.
Chmod bizim işimiz.

frtxyz

Yol gösterdiğin için sağol aynen bende öyle yapacağım, adamın mesajı açık git derdini anlat dediği yere danışırım bende bakalım neymiş bu zırva.
Nvidia Geforce 310M
Intel i3 2.1 GHZ

Sherlock Holmes

Alıntı yapılan: frtxyz - 26 Şubat 2011 - 15:26:35
Ayrıca madem sildiniz mantıklı bir sebebinide ikna edici birşekilde açıklamak zorundasınız.

Hangi mesajın neye göre silindiğini bilmiyorum,
fakat burada'ki kurallara uymadığından ötürü silinmiştir.
Yani açıklama isterken Forum kurallarından olmayan/uymayan veya belirtilmemiş bir husustan dolayı'mı açıklama bekliyorsunuz.?

umutubuntu

Forum kurallarına uymadığı için konuyu ben kaldırdım.
Foruma üye olurken o kuralları okumuş olmanız lazım, arkadaşlar durumu zaten anlatmışlar daha eklenecek bir şey yok.
Forumda kalıp kalmamakta, istediğiniz yere şikayet etmekte serbestsiniz, şikayetinizde uygunsuz içerik eklediğinizi belirtmeyi unutmayın.

Neptunmavisi

Artistsiniz siz artist bytan bugünkü artistte senmisin ha?  Forum yöneticisiymiş sizler galiba iyiden iyiye kendinizi Ubuntu cumhuriyetinin başbakanı sandınz.  bytan artist artist konuşma.  zırva diyorsun zırvanın en büyüğünü sen yapıyorsun. 
biz şikayet edel
iftira atma ben ne zaman ziyaretçilerin resimlere ulaşamamasından ötürü saydırmışım ispat etmezsen namertsin. kimse sizin yöneticisiniz diye hakaretlerinize boyun eğmeğe mecbur değil. heleki ben hiç değilim. laflarınzın altında kalmam siz kalırsınz anca.  ki söz konusu başlık ne zaman silindi bilmiyorum.  çünkü bugün boru gibi uyudum.  yetişseydim kim bana hakaret etmişse ağzının cevabını verirdim. adam bi eleştiri bile yapıyor siz yöneticiler topluca hepiniz saldırıya geçiyorsunz. kendi hatalarınzı görmezden geliyorsunuz.

bytan harbiden zırvalamışsın. ayrıca artistsin sen galiba. artist.  bir üyeye zırvalamışsın deme hakkın yok.  artist adam anca böyle der. belliki artistsin sen. bende ubuntu merkeze ulaşmayı istiyorum. bende şikayet edilmesi gerekenleri şikayet edeceğim. cevap gelsin gelmesin. sizlerden bir açıklama gelsin gelmesin.  ben şikayet edip tepkimi belirtiyimde.

kendi beyinciklerinize göre kullanıcı kovamazsınz. haddinize değil.   daha çok yazacktım zalimce tavırlarınzıa daha çok isyan edecektim ama şu an dışarı çıkmam lazım.  burda bizde meramımızı anlatıyoruz. oysa bilmezmisiniz bu yöneticiler hep birbirini destekler eleştiriye açık değiller.

artistsin sen bytan artist.   benim kimseden bir çekincem yok. bende Canonicala şikayette bulunacam. 

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 26 Şubat 2011 - 18:59:27

Alıntı yapılan: canosayan - 26 Şubat 2011 - 16:07:12
http://www.markshuttleworth.com/
http://www.markshuttleworth.com/contact-details

Merak etme aynı yere şikayet edecez.  Microsofta şikayet edecek değiliz herhalde.
İşlemcide AMD, İşletim sisteminde Linuxtan şaşmam.

Yiğit Ateş

Şikayet edeceğiniz yere benden de selam söylemeyi unutmayın.

Neptunmavisi

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 26 Şubat 2011 - 19:13:04

Bu terim seninde bildiğin gibi bir meydan okumadır.  meydan okumanıda ileteceğim. ayrıca Yiğit efendi seninde eribolunda ağzının payını dün verdim diye biliyorum.   yine kavga çıkarmak için mesaj yazmaya başlıyacağın belli. dün zaten bütün curcuna kavga senin ve eribolun tacizkar mesajlarınız yüznden başladı. iyide ağzınızın payını aldınız ama.

Yazın siz ben burdayım. bir yere kaçtığım yok.
İşlemcide AMD, İşletim sisteminde Linuxtan şaşmam.

eribol

Alıntı yapılan: Neptunmavisi - 26 Şubat 2011 - 19:23:37
Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 26 Şubat 2011 - 19:13:04

Bu terim seninde bildiğin gibi bir meydan okumadır.  meydan okumanıda ileteceğim. ayrıca Yiğit efendi seninde eribolunda ağzının payını dün verdim diye biliyorum.   yine kavga çıkarmak için mesaj yazmaya başlıyacağın belli. dün zaten bütün curcuna kavga senin ve eribolun tacizkar mesajlarınız yüznden başladı. iyide ağzınızın payını aldınız ama.

Yazın siz ben burdayım. bir yere kaçtığım yok.
Saçmalayacaksan bir başlık yeter sana. Açıklama yapayım, sen anlamazsın ama en azından niçin kızdığımı merak edenler anlar.

1- Burada sıradan bir kullanıcıyım, kapasiten bunu algılayamıyor.
2- "Mageia oluşumunu bilsen diğer başlıkta ne kadar saçmaladığını çok daha iyi anlarsın" derdim ki sende bunu da anlayacak kapasite yok.

Bu da seni son dikkate alışım. Fazlasına çapın yetmez.

Yiğit Ateş

Dün iki defa sordum, bir yanıt alamadım. Nerede benim bu tacizkar iletilerim?  Sizin gibi ağzımı bozmuş muyum hiç, sizin gibi hitap etmiş miyim? Ya da boşverin hepsini, bana ne söylediğiniz zerre kadar umrumda değil. Asıl merak ettiğim, derdiniz ne? Neyin kuyruk acısı bu?

bytan

Söylediğim lafın bağlantısını vereyim:

Alıntı yapılan: Neptunmavisi - 25 Şubat 2011 - 21:31:41
Başlığı okudm güldüm gerçekten. ve Başka bir arkadaşa  Link gönderdim bana resimleri görmesi için üye girişi yapması gerekiyor dedi şaşırdım.  Özgür yazılım  ve özgür bir hayatı şiar edinmiş sitede resimleri görmek için üye girişi gerekiyor.  açık kaynak kavramı hayatın yazılım dışında farklı alanlarında şekilleniyor ve destek buluyor ve yavaşta olsa benimsenmeye yayılmaya başlıyorken. buna bir örnek özgür müzikler yani açık kaynak müzikler.   

Diğer sözlere ise yorumum yok. Dediğim gibi, forumun genel hali son derece açıkken, farkına varmadığımız bir kısmı baz alarak yazılanlara verebileceğim en hafif sıfat zırva olur.

Bugünkü artist benim @Neptunmavisi. Gece gündüz ne dediğini bilmeyen insanlarla karşılaştırıldığımız için artist gibi görünüyoruz.

Alıntı yapılan: frtxyz - 26 Şubat 2011 - 16:04:21
adamın mesajı açık git derdini anlat dediği yere danışırım bende bakalım neymiş bu zırva.

Söylediğin diktatör sıfatını hak etmeye çalışıyorum.

Öylle davranıyoruz olmuyor, böyle davranıyoruz olmuyor. Madem uslu uslu konuyu kaldırmamıza izin vermediniz, her ikinize de hayatınızda başarılar dileriz.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

canosayan

arkadaşlar şikayet edeceğim demeyin. gidin edin. hatta rica edin. mark size sunucu versin. domain versin. koşturun. oynayın. dalga geçin. lütfen yapın. rica ediyorum.
Chmod bizim işimiz.