RAR

Başlatan ERG1959, 22 Şubat 2011 - 13:02:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ERG1959

Selam dostlar  rar uzantılı dosyayı ubuntuda nasıl acarım

Yiğit Ateş

sudo apt-get install unrar

eribol

Yeni üye değilsiniz, bu sorunun cevabını nerde, nasıl bulacağınızı biliyor olmanız gerekir.  Bunun için konu açmaya gerek yoktu.

Gunef

böyle gereksiz başlıklara cevap verilmesi yerine mod lar tarafından silinse başlıklar herkes rahata varacak diye düşünüyorum
Özgür bir platformda kısıtlama cezası almak ne kadar ironik...

ERG1959

selam bu kadar sert tepkiye neden olacak ne suuc işledim anlayamadım nereye bakılacagını bilmiyo olabilirmiyim sizlere ragmen ubuntuyu sevecegim ve kullanacagım
bence biraz daha anlayışlı olmanız gerekmezmi heerkez sizinkadar zaman ayıramayabilir ve sizin kadar iyi bir kullanıcı olmayabilir bence benim yazdıklarımı degil sizin tarzınızı ve tavrınızı mod lar dikkate almalılar

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 22 Şubat 2011 - 15:31:09

bu arada eribol arkadas turgutreis te yasıyorum beklerim cay icmeye tanısmaya

Gunef

yazdığım şey sert tepki gibi gözükmüş bundan dolayı özür dilerim böyle anlaşılacağını düşünmemiştim fakat savunma şekliniz çok garip koskoca arama yerini görmediyseniz ayakta alkışlarım sizi bu forumda gereksiz yere hiç konuşmadığımı düşünüyorum yani bu konu dışında o yüzden daha da uzatmadan noktalıyorum son olarak linux dağıtımlarını öğrenmenin ilk yolu ARAŞTIRMAKTIR.
Özgür bir platformda kısıtlama cezası almak ne kadar ironik...

heartsmagic

@ERG1959, arkadaşlar zaten vakit kaybı yaşanmaması için arama yapmanı istiyorlar senden. Hem senin, hem de bizler için vakit kaybı olmaz böylece. Zira sen yazıp, cevap bekleyinceye kadar emin ol arama sayesinde sorununu çözersin. Cevap verecekler de kendi zamanlarını diğer başlıklara ayırırlar.

Şu an sorun çözüldü mü?
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

eribol

Alıntı yapılan: ERG1959 - 22 Şubat 2011 - 15:28:58
bu arada eribol arkadas turgutreis te yasıyorum beklerim cay icmeye tanısmaya
:) Önce köpürmüşsünüz sonra çay içmeye davet etmişsiniz. Çok ilginç olmuş bu :) Empatiyi hep bizden beklemeyin, biraz da yeni veya acemi kullanıcılar empati yapmalı. O zaman daha iyi anlaşılır, söylenenler.

Not: Yılda en fazla 5 defa T.Reis'e uğruyorum maalesef :) Ama uygun bir vakitte olabilir, neden olmasın.