tema yükleme problemi

Başlatan karizmaxi, 20 Şubat 2011 - 13:13:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

karizmaxi

bazı temaları yüklerken hata alıyorum  örnek olarak en son aldığım hata

Windows7" does not appear to be a valid theme.

ancak bu temayı gnome look sitesinden yeni indirdim geçerli tema değil diyor yükleyenler var yorum yapanlar var ama ben neden yükleyemiyorum macbuntu temasında da eksik kurulum yaptı çoğu temayı eksik kuruyor yada  geçersiz tema diyip kurmuyor sistem
Cesaret akıldan gelirse cesarettir,
Bilgisizlikten gelirse cehalettir...

bytan

Kullandığın sistem, masaüstü ortamı ve tema bağlantısını aktarırsan yardımcı olacak arkadaşlar daha rahat fikir yürütebilirler.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST

karizmaxi

sistem ubuntu 10.10
masaütü ortamı: gnome
indirdiğim temanın bağlantı adresi: http://3.bp.blogspot.com/_jCj_jjvmgOg/S9KbaVwFo8I/AAAAAAAABZE/kPBKyW7KnTI
tema uzantısı: tar.gz

Yiğit Ateş

Verdiğin bağlantı açılmıyor :)

karizmaxi

eribol

Bunu istemiyoruz, asıl siteyi. Nerden buldunuz bu bağlantıyı? Yorumlar nerde? Kaynağı nedir, hangi sitedir, kim eklemiş?

karizmaxi

ilk mesajımda da belitmiştim gnome-look sitesinden indiriğimi ama okadar yazı arasında gözden kaçmış olmalı :)
link:  http://gnome-look.org/content/show.php/Windows+7+look?content=138860

Yiğit Ateş

Temanın boyutu büyük olmasa indirip kontrol edecektim ama 65 mb olunca :) İndirdiğiniz arşivin içinde bir readme dosyası ya da .sh uzantılı bir kurulum betiği var mı?

eribol

Dizini açın içerisinde tar.gz uzantılı bir dosya var. Asıl tema paketleri bu dosyanın içeriğinde ki tar.gz uzantılı dosyalar. Bir kaç tema dosyası ve bir sürü arkaplan var.

karizmaxi

Alıntı yapılan: Yiğit Ateş - 20 Şubat 2011 - 23:35:41
Temanın boyutu büyük olmasa indirip kontrol edecektim ama 65 mb olunca :) İndirdiğiniz arşivin içinde bir readme dosyası ya da .sh uzantılı bir kurulum betiği var mı?

read me yada .sh uzantılı dosya yok tar.gz uzantılı paket var

Alıntı yapılan: eribol - 20 Şubat 2011 - 23:49:24
Dizini açın içerisinde tar.gz uzantılı bir dosya var. Asıl tema paketleri bu dosyanın içeriğinde ki tar.gz uzantılı dosyalar. Bir kaç tema dosyası ve bir sürü arkaplan var.

tar.gz uzantılı pakete yükleyincede zaten; önce yükler gibi yapıp en sonunda, ilk dediğim gibi geçerli bi tema olarak gözükmüyor diyor.

Yiğit Ateş

Temanın içindeki .tar.gz arşivini açınca tekrar bir .tar.gz arşivi çıkıyor. Onu da açınca dockbar, gnomenu, gdm, gtk, emerald, imleç, ses teması vs. için gerekli dosyalar çıkıyor zaten. Yani pencere dekorasyonu için .emerald dosyasını, gtk teması için basic yazanı, imleç için cursor yazanı, ses için sounds dosyasını vs. ayrı ayrı yüklemeniz lazım.

eribol

Başka temada sorun yoksa hiç uğraşmayın derim ben :) Toplama tema bu, üstelik yapılandırılmış tema dosyasısı bile yok. Arkaplanlar, imleçler, simgeler vs hepsi toplama.

karizmaxi

Herkese çok teşekkür ediyorum :)

Yiğit Ateş

İlla ki bir Windows 7 teması kullanmak istiyorsanız (bana göre iğrenç :P) bunu öneririm: http://gnome-look.org/content/show.php/Win2-7+Pack?content=113264

İçinde kurulum betiği de var, rahatça kurarsınız.