openoffice kenar kaydırma çubukları görülmüyor

Başlatan edosel, 18 Şubat 2011 - 11:04:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

edosel

openoffice kenar kaydırma çubukları görülmüyor.

ebubekirs

Compiz ile ilgili olabilir mi ? Compiz kullanıyorsanız devre dışı bırakıp deneyin.
Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

edosel

Yiğit Ateş

Kullandığınız temayı değiştirip yeniden deneyebilir misiniz?

emrah_13

Bu sorunun bir çözümü var mı acaba? Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Altta ve sağda kaydırma çubukları görünüyor ama kaydırmayı sağlayan çubuk görünmüyor. Acaba ekran kartı ile alakalı herhangi bir şey kurmadığımız için olabilir mi? Ben forumda okuduğum her şeyi denedim. Ama defalarca format attım. Çünkü ekran donuyor ve hiçbir şey yapılmıyor. Masaüstünde bulunan klasörler ve simgeler de kayboluyor. O yüzden ekran kartı ile ilgili bir sürücü de kuramadım.
Gönül neyi severse güzel odur.

heartsmagic

Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

emrah_13

Ubuntu 12.10 ve OpenOffice 3.4 sürümü.

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 04 Şubat 2013 - 17:19:39

OpenOffice programının Türkçe olan en son versiyonu nedir ve nereden indirebilirim peki? Hiçbir yerde bulamadım.

heartsmagic

Openoffice olması şart mı, hani kendisi Libroffice olarak çatallandı o nedenle soruyorum. Özel bir sebebi varsa ayrıca kurulabilir tabi.
Hayattan çıkarı olmayanların, ölümden de çıkarı olmayacaktır.
Hayatlarıyla yanlış olanların ölümleriyle doğru olmalarına imkân var mıdır?

Böylece yalan, dünyanın düzenine dönüştürülüyor.

emrah_13

Bunu bilmiyordum. O zaman LİbreOffice kullanayım bundan sonra.

emrah_13

Zikredilen sorun temadan kaynaklanıyor. "Facience" ya da "Faenza" temalarından biri kullanıldığında kaydırma çubuğu görünmüyor.

if

Şu durumda sorunu tema geliştiricisine bildirmek gerek @emrah_13. Ancak o çare bulabilir.

emrah_13

Daha önceden bu sorun bende de vardı. Ancak şu an bakamıyorum. Çünkü Openoffice Ubuntu 13.04'te depolarda yok. 12.10 sürümünde terminalden kolaylıkla yüklenebiliyordu. Şimdi yüklemek için Lİbreoffice'i silmek gerekiyor. Bunu da ben istemiyorum. Openoffice yükleyip kontrol edebilsem daha ayrıntılı bilgi verirdim.