[Çözüldü] Ubuntu-Netbook sürümü kurulumu için hazırlanılıyor aşamasında donma

Başlatan wiwaxia, 09 Şubat 2011 - 21:46:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

wiwaxia

Merhabalar

LG X110 a Ubuntu yükleyeyim dedim USB flash disk(4GB) üzerinden ama Ubuntu-Netbook sürümü kurulumu için hazırlanılıyor aşamasında donuyor.Sabit öylece 1 saattir duruyor.3 kere denedim sonuç aynı.

Sorun neden olabilir acaba?Şimdi 10.04 indiriyorum birde onu deniyeceğim  :(

eribol

wiwaxia

Denedim durum aynı

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 09 Şubat 2011 - 23:55:11

10.04 yüklerkende parted_server hatası verdi...

zeitgeist

İndirdiğin iso kalıbın md5 kontrolünü yapmış mıydın, düşük hızda yazdırdın mı, yani sağlıklı çalıştığına emin misin?
Özgürlüğü ne kadar anlarsan o kadar az sahip olursun. John Fowles

wiwaxia

Kalıplara md5 kontrolü yaptım hepsi sorunsuz.DVD yada CD ye çekmedim zaten netbook a yüklemeye çalışıyorum usb flashd. e (Universal-USB-Installer ile)

Linux Mint ide denedim gene aynı yerde kalıyor.10.10 ve 10.04 netbook, 10.10 deskop tada denedim hep aynı sorun.

2 netbookta denedim sonuç aynı.Acaba Universal-USB-Installer da mı sorun var buna benzer aynı işi yapabilen başka program var mı acaba?

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 10 Şubat 2011 - 17:11:43

Farklı bir flash diskten denedim sorun çözüldü problemsiz şekilde yüklendi  :D

İşin ilginç yanı orjinal 4GB lık Kingston ile yüklenmede sorun yaptı ama çakma 8GB lık çipsetinin ne olduğu bile belirsiz Kingston ile sorunsuz yüklendi  :D Tümüyle özgür yazılım  :P