[Çözüldü] ubuntu - World of warcraft

Başlatan Cagatay, 31 Ocak 2011 - 21:00:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cagatay

Merhaba  ben ubuntumda World of warcraftı forumlarınızda bulduğum ayar ve kodlar sayesinde artık açabiliyorum bu konuda yazarlar ve forumda yazan herkese teşekkür ederim ancak kafama takılan bir konu var world of warcraftı açmadan önce Gnome-terminal'e girip wine "c:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe" yazmam gerekiyor bu komut ne anlama geliyor ve wine üzerinden bunu yazmamı gerektirmeyecek bir ayar varsa yazarmısınız bide oyunu Alt-Tab yaptığımda ekran sapıtıyor yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

badhero

Başlatıcı oluşturabilirsiniz.
Ayrıca ekranınız çok küçük değilse oyunu pencereden oynamanızı öneririm. Malesef wine ile açılan oyunlar sapıtabiliyor.

Konu kurulumun anlatıldığı konuyla mı birleştirilir, yoksa başlık mı değiştirilir yöneticilere kalmış.

Cagatay

başlatıcıyı nasıl oluştura bilirim acaba ?

DoGuKaN

Başlatıcı oluşturmak için "Uygulamalar" bölümüne sağ tıklayın "Menüleri Düzenle" seçeneğine gelin. Oradan "Oyunlar" bölümüne tıklayıp sağ taraftaki "Yeni Öğe" butonuna basın. Ad bölümüne WoW veya istediğiniz bir isim yazın. Komut bölümüne terminaldan yazdığınız komutu yazın. Yorumu boş bıraksanız da olur. Ardından isterseniz soldaki kutuya basarak Wow simgesi atayın ve tamama basın. Wow Uygulamalar > Oyunlar altında gözükecektir ve komut yazmanıza gerek kalmayacaktır.

Ayrıca  wine "c:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe" komutu "Wine ile c:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe dosyasını aç" anlamına geliyor.

Cagatay

DoGuKaN

Ayrıca ekranın sapıtması ile ilgili olarak, masaüstü efektleri açıksa onları kapatıp tekrar deneyebilir misiniz?

Cagatay

Kapattım bu sefer oyunu aşşağı aldı düzgünce ama tekrar açmadı =( neyse bu çok büyük bi problem değil :D çok teşekkür ederim

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 31 Ocak 2011 - 22:07:29

Açıldı :D açmaya çalışınca küçük bi çerçeve çıktı köşesinde kare var tıklayınca açılıyor.