Arayuzu Monitor Mod'a Alamiyorum !

Başlatan netbookremix, 22 Ocak 2011 - 17:53:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

netbookremix

Merhaba arkadaslar,

# airmon-ng

Interface      Chipset      Driver

wlan0      Unknown       rt2860

chipseti bulamiyor driver yuklu chipseti neden gomuyor ! yardim edersiniz sevinirim.

netbookremix

yardim edecek bir kisi bile yokmu huhuhu kimse  varmi ? :\

badhero

Yardım istediğiniz konu illegal bir işin aşamalarından biri değil di mi?

netbookremix

Sen yenisin galiba bir suru backtrack konusu var.Gelip benimi buldun :)

Sorunuma gelcek olursak benim driver aircrack icin uygun degil yabanci forumlarda bile cozum bulamamislar.

Googledan bu sayfaya ulasanlar icin baska wifi adapteri kullanin ;)

Konu kitlenebilir.Ustteki arkadas daha yeni galiba :)

barış

Alıntı yapılan: netbookremix - 25 Ocak 2011 - 23:59:20
Sen yenisin galiba bir suru backtrack konusu var.Gelip benimi buldun :)

Sorunuma gelcek olursak benim driver aircrack icin uygun degil yabanci forumlarda bile cozum bulamamislar.

Googledan bu sayfaya ulasanlar icin baska wifi adapteri kullanin ;)

Konu kitlenebilir.Ustteki arkadas daha yeni galiba :)
Yenisin dediğin kişinin 1400ü geçik mesajı var.
Ayrıca, illegal bir şey. airmon-ng'nin illegal şeylerde kullanıldığı biliniyor. Bu forum illegal işlerin yeri değildir.

badhero

Mesaj sayımın ya da tecrübemin hiçbir ilgisi yok. Yeniysem ne olmuş @netbookremix, çok merak ediyorum? İki kez "bu arkadaş yeni galiba" ifadesini kullanmışsın, nedir yani derdin? Neyi öğrenmek, neyi ispatlamak istiyorsun? Yeni olmanın yanlış bir yanı mı var?

Bu forumda yasadışı hiçbir uygulamanın yeri yoktur. Backtrack ise güvenlik değil şifre kırmak için kullanılan bir dağıtım. Aircrack de aynı amaca hizmet ediyor.

eribol

@badhero; yenisin galiba :) Biz eskiler bu durumlarda doktorlara kulak veriyoruz :)

netbookremix

Alıntı yapılan: badhero - 26 Ocak 2011 - 01:58:11
Mesaj sayımın ya da tecrübemin hiçbir ilgisi yok. Yeniysem ne olmuş @netbookremix, çok merak ediyorum? İki kez "bu arkadaş yeni galiba" ifadesini kullanmışsın, nedir yani derdin? Neyi öğrenmek, neyi ispatlamak istiyorsun? Yeni olmanın yanlış bir yanı mı var?

Bu forumda yasadışı hiçbir uygulamanın yeri yoktur. Backtrack ise güvenlik değil şifre kırmak için kullanılan bir dağıtım. Aircrack de aynı amaca hizmet ediyor.

Bisey ogrenmek yada ispat etmek icin konuyu acmadim gordugun gibi donanimsal sorun var :)

barış

@netbookremix, aircrack, airodump, airmon ng, macchanger
gibi varez programlarla yapılan işler yasal işler değildir. Warez içerikli işlere girer.
Ayrıca, Backtrack sistemi sizin Wi-fi kırmanız için veya exploit kullanmanız için değil, güvenlikçiler işlerini, şifre kırma programları hazır olan bir dağıtımda daha kolay yapsınlar diye çıkartılmıştır.

Sorunu illegal işler yaparken yaşadın. Sorunun çözüldüğünde gene bu illegal işleri yapacaksın belli.

bytan

Yeniyi eskiyi öğrenene kadar, biraz da forumun amacını öğrenene kadar ileti atma sınırı getirildi.
Umut en büyük kötülüktür; işkenceyi uzatır. - F.N.

Bir şey ne ise odur, bu kadar. Öyleyse, iki şey arasında bağdaşıklık varsa, bu aralarında iletişim kuruyorlar demek değildir.
"... kavrayışını bilgi ile derinleştir ..."
PF @ ST