Paket bilgisi başlangıç durumuna getirilemedi

Başlatan eleaf, 12 Ocak 2011 - 03:00:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eleaf

Daha önce farklı bir problem üzerine sources.list dosyasında değişiklik yapmıştım ve düzelmişti. Yeni bir tema yükledikten sonra (http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=23407.0) tekrar hata verdi. Çözüm yolunu nedir, yardımcı olursanız sevinirim.
-----------------------------------------------------

Paket bilgisi başlatılırken çözülemeyen bir sorun ortaya çıktı.

Lütfen bu yanlışı 'update-manager' paketi hatası olarak izleyen hata iletisiyle beraber gönderin:

'W:Ignoring file 'screenlets-dev-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'alexey-smirnov-deadbeef-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'ubuntu-langpack-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'sevenmachines-flash-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'ferramroberto-extra-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'elegant-gnome-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'ailurus-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'ubuntu-x-swat-x-updates-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'tualatrix-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'bisigi-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'elementaryart-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, W:Ignoring file 'ubuntu-wine-ppa-maverick.list.save' in directory '/etc/apt/sources.list.d/' as it has an invalid filename extension, E:'.net/tualatrix/ppa/ubuntu' türünün 2 satırında kaynak listesi /etc/apt/sources.list.d/tualatrix-ppa-maverick.list içinde olduğu bilinmiyor'

--------------------------------------------------------

ebubekirs

Dünyaya gelen de benim, dünyadan giden de benim

eleaf

Alıntı yapılan: ebubekirs - 12 Ocak 2011 - 10:44:48
Bunu bir deneyin.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=23296.0

bu sefer bu hata oluştu

Lütfen bu yanlışı 'update-manager' paketi hatası olarak izleyen hata iletisiyle beraber gönderin:

'E:'.net/tualatrix/ppa/ubuntu' türünün 2 satırında kaynak listesi /etc/apt/sources.list.d/tualatrix-ppa-maverick.list içinde olduğu bilinmiyor'

Mesaj tekrarı yüzünden mesajınız birleştirildi. Bu mesajın gönderim tarihi : 12 Ocak 2011 - 12:50:46

Alıntı yapılan: eleaf - 12 Ocak 2011 - 12:39:47
Alıntı yapılan: ebubekirs - 12 Ocak 2011 - 10:44:48
Bunu bir deneyin.

http://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=23296.0

bu sefer bu hata oluştu

'E:'.net/tualatrix/ppa/ubuntu' türünün 2 satırında kaynak listesi /etc/apt/sources.list.d/tualatrix-ppa-maverick.list içinde olduğu bilinmiyor'

Daha farklı sorunlardan dolayı ben ufak ufak format a gidiyorum, yardımın için teşekkürler